Catalunya Diari

L'Audiència de Lleida confirma la presó provisional per a l'empresari carni lleidatà detingut per la mort del seu cunyat

Considera que existeix risc de fuga i rebutja així el recurs presentat per la defensa de l'acusat, en què en demanava la seva posada en llibertat

L'Audiència de Lleida ha confirmat la presó provisional per a l'empresari carni lleidatà detingut el 23 de juny de 2017 per la mort del seu cunyat. L'Audiència considera que existeix risc de fuga i rebutja així el recurs presentat per la defensa de l'acusat, en què es demanava la seva posada en llibertat.

L'acusat, Josep P., de 47 anys, es troba a la presó des del 24 de juny de 2017, quan ho va ordenar el jutge de guàrdia després d'escoltar la seva declaració, en què va defensar la seva innocència i va negar tenir cap implicació en el cas.

La víctima, Eduard A., va desaparèixer el 19 de juny de 2017 a Albesa, a la Noguera i, quatre dies després, el seu cadàver es va trobar dins el maleter del seu propi cotxe aparcat al barri d'Hostafrancs de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari