Catalunya Diari

L'Audiència Provincial de Lleida absol un mosso acusat d'agressió sexual

L'Audiència Provincial de Lleida absol un mosso acusat d'agressió sexual| Text i fotografies: EPLa sentència, a la qual ha tingut accés Europa Press, afirma que "el testimoni de la víctima no permet afirmar l'esdeveniment dels fets denunciats, sense dubtes raonables i amb el rigor que exigeix el respecte a la presumpció d'innocència". A més, remarca que les versions de l'ara exculpat i de la presumpta víctima resulten totalment contradictòries.

Al judici, a finals de febrer, l'agent va assegurar que entre ell i la dona hi va haver petons i abraçades consentits però no tocaments, com denunciava la dona, i el seu advocat, Daniel Ibars, va explicar a la vista oral que es tractava de petons consentits entre adults.

L'exculpat va relatar que va ser ell qui va donar un primer petó afectuós a la galta i que la dona s'hi va tornar a la boca: "Va ser instintiu, em va respondre i ens vam donar un pic, jo vaig correspondre". Segons el mosso, va ser ell qui va frenar la relació, mentre que la dona va explicar que hi va haver-hi un forcejament en el qual ella va patir esgarrapades i del qual es va poder escapar.

Al judici va assistir la dona del mosso, que minuts abans que comencés la vista va lliurar als mitjans de comunicació un comunicat en el qual ratificava al seu marit i qualificava "d'injuriós" el que s'havia dit del seu marit en els últims dos anys. En aquest comunicat, la dona deia que només una persona "malalta i inconscient" és capaç de manipular com ho ha fet la dona que ha acusat al seu marit.

El conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, va admetre el gener passat que l'agent estava en actiu i va qualificar "d'impecable" l'actuació dels Mossos d'Esquadra, argumentant que la investigació oberta s'havia parat a l'espera del procés judicial.


Comentaris

envia el comentari