L’Aula de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida sensibilitza els escolars per fomentar la donació de sang

S’han previst diverses activitats lúdiques, creatives i solidàries, en col·laboració amb escoles i instituts
Imatge de l'activitat a l'Aula Hospitalària | LleidaDiari.cat

L’Aula Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha presentat aquest dijous un nou projecte educatiu i solidari; una iniciativa adreçada als infants, per sensibilitzar-los ja des de petits sobre la importància de donar sang.

 

El projecte global, anomenat «La gota viatgera, ser donant és premi de vida», proposa un seguit d’activitats als escolars lleidatans entre les quals hi ha un certamen literari, la participació en una activitat esportiva i la realització d’un pòster per decorar l’Aula Hospitalària, d’una cursa solidària i de dibuixos per als nens i nenes ingressats a l’Hospital. El projecte s’ha presentat aquest matí a l’Aula Hospitalària, amb la col·laboració de l’ONG Mags del Món, que ha ofert un espectacle per a tots els assistents.

 

La directora de l’Aula Hospitalària, Toñy Castillo, ha animat totes les escoles i instituts de Lleida a participar en aquesta iniciativa que pretén sensibilitzar els infants, des de la infància i l’adolescència, sobre la necessitat de fer-se donants de sang.



Comentaris

envia el comentari