Catalunya Diari

L'autobús de la 'Semana del Cerebro' arriba a Lleida

L'autobús de la 'Semana del Cerebro' arriba a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'autobús de la 'Semana del Cerebro' ha arribat aquest divendres a Lleida, després d'haver recorregut diverses ciutats espanyoles en els darrers dies per comprovar la salut cerebral i l'agilitat mental de la ciutadania. 

Aquest autobús, una iniciativa impulsada per la Societat Espanyola de Neurologia i la Fundació del Cervell, està ubicat a la Rambla de Francesc Macià de Lleida i es podrà visitar de forma lliure i gratuïta de 10.00 a 18.00 hores.
 
Dins de l'autobús, neuròlegs experts realitzen gratuïtament diferents jocs de percepció i de lògica, així com proves cognitives i d'habilitat espacials perquè adults, joves i infants comprovin la seva agilitat i la seva destresa mental. Així mateix, el vehicle està dotat amb equips "doppler" perquè els visitants puguin comprovar el funcionament cerebrovascular. Un cop finalitzada l'activitat, a tots els assistents se'ls lliura els resultats individuals i recomanacions per mantenir el cervell sa.
 
El tinent d'alcalde, Rafael Peris, i el director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Josep Pifarré, acompanyats de diferents responsables del Servei de Neurologia de l'Arnau de Vilanova de Lleida, han visitat aquest divendres l'autobús informatiu i de diagnòstic, que sota el lema 'El teu cervell és vida, cuida'l' pretén potenciar la prevenció activa del cervell i el coneixement de les diferents malalties neurològiques.


Comentaris

envia el comentari