Catalunya Diari

L'entitat Camino Universal oferta 250 places per a viure el Camino de Santiago d'una forma especial

Han creat cinc rutes diferents, formant simbòlicament una rosa de cinc pètals, que convergeixen com a punt final a Santiago
Imatge promocional
Imatge promocional | LleidaDiari.cat

Hi ha moltes maneres de viure el Camino de Santiago. El Camino és un procés d'autoconeixement intern, de superació, de promeses i de somnis. El Camino, realment, és el que tu vols que sigui.

  

Però si hi ha una forma única i especial de viure-ho és a través de la proposta del Camino Universal.

  

Es tracta d'una experiència oberta a qualsevol persona del món, pot venir sola, amb parella o amb família i té una durada de cinc dies.

 

 

Concretament, del 7 a l'11 d'agost, totes les persones que vulguin formar part del Camino Universal podran caminar amb un objectiu comú: buscar noves perspectives amb les quals construir un futur junts.

  

 

 

Els organitzadors han creat cinc rutes diferents, formant simbòlicament una rosa de cinc pètals, que convergeixen com a punt final a Santiago de Compostel·la. Cadascuna d'aquestes rutes representa als cinc continents: Europa, Àfrica, Amèrica, Àsia i Oceania. Tu pots escollir la que més vibri amb els teus orígens, arrels o forma de ser i viure. A partir d'aquí, el mateix dia, però des de diferents punts de Galícia (llista de punts de sortida a la web) cada grup inicia el camí que seguirà durant cinc dies a la via que hagi escollit.

 

Finalment, l'11 d'agost tots els participants, procedents de la via que procedeixin, s'uniran a la plaça de l'Obradoiro de Santiago de Compostel·la per compartir experiències i reviure moments del camí. Actualment hi ha 250 places disponibles que es distribueixen en 50 persones per a cada via. Ja saps, si vols viure i compartir el Camino de Santiago de forma diferent, en consciència i d'acord amb els teus orígens o amb persones amb les quals crearàs un vincle inoblidable, no dubtis i inscriu-te a través de la pàgina web www.caminouniversal.com.Comentaris

envia el comentari