L'epidèmia de grip remet i torna la «relativa» normalitat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

El pic més alt de col·lapse va tenir lloc a principis del mes de gener
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha tornat relativament a la calma després de l'epidèmia de grip de principis del mes de gener. Segons han explicat membres de la Junta de Personal de l'hospital a LleidaDiari.cat, els ingressos estan més controlats i les atencions a Urgències van tornant a poc a poc a la normalitat.

 

En aquest sentit, afirmen que l'anomenada «planta acordió», la segona, «està pràcticament tancada», amb poc més de tres llits ocupats. Cal recordar que aquesta planta es va obrint i tancant en funció de les necessitats d'ingressos de l'hospital. Així doncs, «si no hi ha un rebrot», la situació de col·lapse es dóna per extingida a l'Arnau. Tot i això, lamenten, «hi ha dies de tot i és possible que hi hagi moments en els quals l'aglomeració de feina a Urgències sigui considerable».

 

Durant l'epidèmia de la grip, a més de l'obertura de nous llits, el Departament de Salut també fica en funcionament el programa PIUC, destinat a reforçar el personal d'atenció a Urgències durant un mes i mig.Comentaris

envia el comentari