Catalunya Diari

Les dates oficials de la declaració de la renda 2016

Començarà el pròxim 5 d'abril fins al 30 de juny de 2017
La declaració de la renda s'iniciarà el pròxim 5 d'abril | CatalunyaDiari.cat

 

La campanya per realitzar la declaració de la renda de l'any 2016 començarà el pròxim 5 d'abril fins al 30 de juny de 2017. Segons el portal 'El Economista', la principal novetat d'aquesta convocatòria és la desaparició del programa 'Padre'. A més, el sistema de presentació telemàtica estarà a la disposició de tots els contribuents, a diferència de campanyes anteriors. Aquestes són les dates clau per presentar la declaració, en sistema telemàtic o presencial:

- Des del 5 d'abril de 2017: Presentació per internet de l'esborrany, i de les declaracions de renda 2016 i Patrimoni 2016.

 

- Des de l'11 de maig i fins al 30 de juny: Presentació presencial en entitats col·laboradores, Comunitats Autònomes i oficines de la AEAT de la declaració. Amb resultat a ingressar amb domiciliació fins al 26 de juny.

 

- Fins al 26 de juny: Presentació de l'esborrany i declaració de la renda amb resultat a ingressar amb domiciliació en comptes.

 

- Fins al 30 de juny: Presentació de l'esborrany i declaració de la renda en la resta de casos.

 

Per realitzar la declaració anual de la Renda 2016 amb resultat a retornar, renunciar a la devolució, negatiu i a ingressar sense domiciliació, s'utilitzaran els models D-100 i D-714. A més, a través de la pàgina web oficial del calendari, es podran consultar totes les dates d'interès.

 Comentaris

envia el comentari