Catalunya Diari

Les federacions d'Hosteleria i Transports es fusionen per crear una nova: Serveis per a la Mobilitat i el Consum

Les federacions d'Hosteleria i Transports es fusionen per crear una nova: Serveis per a la Mobilitat i el Consum| Redacció - Fotografia: UGT Terres de Lleida

 La constitució en una única federació es deu al fet que es volen optimitzar recursos i enfortir uns sindicats pertanyents a uns sectors (el de Comerç i Transports) molt castigats per la crisi econòmica i les reformes dutes a terme pels governs.
 
La constitució de la nova federació de SMC ha tingut lloc aquest dimecres en un Congrés celebrat a la Sala Jaume Magre de Lleida. L'única candidatura presentada per a la nova executiva ha estat escollida pel 100% dels vots. Així, Joan Castro –fins ara secretari general de la FNTCM- es converteix en el secretari general de la Federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum de la UGT de Lleida. Carme Valls –fins ara delegada territorial de la FCTCHTJ a Lleida- serà la secretària d’Organització i Administració; Isabel Rodríguez, secretària adjunta de Consum; Vicente Camacho, secretari adjunt de Mobilitat; Maria Giné, secretària de Política Sindical i Social; i Ivan Bernabeu, d’Acció Sindical.
 
El flamant nou secretari general de SMC, Joan Castro, ha afirmat que la "fusió" ha de permetre no només economitzar recursos, sinó també fer més forts el sindicat "unificant criteris i guanyant en eficiència en l’acció del dia a dia, estant al carrer i als llocs de treball responent a les demandes dels treballadors i treballadores". 
 
Al Congrés hi ha assistit també la secretària general de la UGT-Terres de Lleida, Núria Solé; Joan Moreno, secretari general de en funcions de la Federació de Transports de la UGT de Catalunya; Òscar López, secretari general en funcions de FCTCHTJ de la UGT de Catalunya i bona part de l’executiva del sindicat a Lleida.


Comentaris

envia el comentari