Catalunya Diari

L'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida ofereix més de 3.000 places pel curs vinent

El període de preinscripció per a nous alumnes, que es farà on line, és del 3 al 6 de setembre

Imatge de l'EOI de Lleida
Imatge de l'EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida (EOI) obrirà del 3 al 6 de setembre el període de preinscripció per al curs 2018-19 per als nous alumnes que desitgin aprendre idiomes en el centre oficial. L'EOI oferirà més de 3.000 places repartides entre els centres de Balaguer, les Borges Blanques, Lleida, Tremp i Vielha. Actualment l'oferta de l'EOI Lleida inclou l'alemany, l'anglès, l'àrab, el català, l'espanyol, el francès, l'italià i el rus. Un cop feta la preinscripció, que es farà en línia, els candidats hauran de consultar l'aplicatiu, a partir del 19 de setembre i, en cas de ser admesos, procedir a la matriculació, el 20 i 21 de setembre (per als inscrits en llista d'espera, la matriculació es farà els dies 26 i 27). L'equip directiu de l'escola recorda que el 96% dels alumnes preinscrits obtenen plaça.

Les principals novetats per al curs vinent es refereixen a l'ampliació de l'oferta en alguns centres de la demarcació i en la introducció de noves modalitats d'aprenentatge. Així, s'incorporarà el francès al centre de Balaguer i l'anglès al de les Borges Blanques. D'altra banda, s'ha creat l'EOIFLEXI, una modalitat que permet als alumnes amb poca disponibilitat de temps aprendre l'idioma més pausadament tot fent un curs en dos anys, i l'EOICAMP, que permetrà ampliar els coneixements de francès als alumnes dels instituts del Camp Escolar de Lleida que ho desitgin.

Estudiants de l'EOI de Lleida
Estudiants de l'EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

 

  

els principals avantatges d'estudiar en aquest centre rauen en una oferta d'ensenyament d'idiomes de qualitat, amb professorat molt preparat i amb títols de nivell acreditatius, amb preus públics molt competitius i en la varietat d'horaris i modalitats.
Una aula de l'EOI de Lleida
Una aula de l'EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari