Catalunya Diari

L'escola Països Catalans no té dret a escollir?

L'escola Països Catalans no té dret a escollir?| Pares i mares de l'Escola Països Catalans de Lleida

 Després d'haver presentat al·legacions i d'haver mantingut diverses reunions amb el director dels SSTT d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, la proposta d'aquest es manté en donar com a única adscripció per a Secundària als alumnes de l'Escola Països Catalans l'institut Torrevicens, catalogat pel mateix departament com a centre de màxima complexitat. 
 
En cap cas hi ha hagut arguments sòlids per justificar perquè la majoria de centres de Lleida ciutat tenen una doble o triple adscripció i nosaltres no, perquè s'ha modificat la doble adscripció existent a les escoles de Balàfia fins l'any passat i perquè l'escola Sant Jordi es considera de la zona escolar i l'institut Montsuar no.
 
Davant d'aquesta greu discriminació envers l'escola Països Catalans i el conseqüent perjudici per als seus alumnes, acabem creient que la designació d'única adscripció no ha estat feta atenent a criteris tècnics, sinó a criteris subjectius, parcials i de caire polític.
 
Senyor Cullerés troba coherent que un centre de doble línia tingui com a única adscripció un centre de màxima complexitat? Senyor Cullerés perquè no aplica la lògica?
 
Encara hi és a temps.
 
Atentament,
Pares i mares de l'Escola Països Catalans de Lleida


Comentaris

envia el comentari