Catalunya Diari

L'Escorxador de Lleida acull una obra per recaptar fons solidaris per Aspid

El grup de teatre L’Acudit d’Alfarràs representarà l’obra el dissabte 12 de gener

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

ASPID organitza, amb la col·laboració del grup de teatre L’Acudit d’Alfarràs, la representació del musical 'Gats', que tindrà lloc el pròxim dissabte 12 de gener, a les 19.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida. Es tracta d’un acte solidari, atès que els diners recaptats (el preu de l’entrada és de 10 euros) es destinaran a sufragar les activitats del projecte esportiu i social del Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe d’ASPID.

L’espectacle de música i ball fusiona gèneres com el clàssic, el pop, el jazz, el music hall i l’electroacústic. La història té lloc en una nit especial, sota una lluna màgica, en què els gats Geliquel es reuneixen a la deixalleria dels afores de la ciutat. Esperen amb il·lusió que arribi el líder de la tribu perquè esculli el felí o la felina que renaixerà en una nova vida. D’un en un s’aniran presentant i defensaran les raons per les quals haurien de ser escollits. D’aquesta manera, mostraran les seves virtuts al públic, els faran partícips dels seus secrets i viuran les seves aventures. «Una història màgica, divertida, tendra i animal que no deixarà ningú indiferent i que farà que tothom recordi la tribu dels gats Geliquel per sempre més».

L’Acudit va celebrar l’any passat els 35 anys d’escola escènica i trajectòria amb la representació del musical 'Gats', una versió lliure del popular 'Cats', d’Andrew Lloyd Webber. Nascut a Alfarràs l’any 1982, el grup de teatre ha ofert diversos gèneres i formats teatrals fins que s’ha especialitzat en el musical. La companyia, formada per 35 joves actors, ha representat en els últims anys 'El Rei Lleó', 'Oliver Twist' i 'Matilda'. El Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe és un espai orientat a l’atenció integral de les persones afectades per algun grau de discapacitat física, en què s’atenen individualment les necessitats de cada usuari per promoure el seu desenvolupament en les capacitats individuals, les habilitats socials, l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida.


Comentaris

envia el comentari