Catalunya Diari

L’Hospital Arnau celebra el Dia Internacional de la Infermeria

En aquesta ocasió, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova la celebració donarà protagonisme als diferents equips d’infermeria del centre

L'Hospital Arnau celebra el Dia Internacional de la Infermeria, com porta fent cada 12 de maig, des del 1974. En aquesta ocasió, a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova la celebració donarà protagonisme als diferents equips d'infermeria del centre. Els professionals d'infermeria passen molt de temps amb els pacients i les seves famílies, de manera que coneixen de primera mà les històries que influeixen en la seva salut i el seu benestar. Tothom té una història, i cada història té el potencial de millorar el sistema de salut. Per això, els professionals de l'Hospital Arnau han fet seva la frase del metge i humanista Francis W. Peabody, que fou el promotor de la cura mèdica centrada en el pacient.

Una infermera posant una vacuna a un pacient al CAP de Montilivi
Una infermera posant una vacuna a un pacient al CAP de Montilivi | LleidaDiari.cat

«El tractament d'una malaltia pot ser totalment impersonal; la cura d'un pacient ha de ser totalment personal». Les diferents unitats d'infermeria del centre celebraran aquest Dia compartint una autofoto, que acompanyaran d'una frase que doni contingut a la contribució professional que exerceix el col·lectiu d'infermeria per garantir la salut com a dret humà. Des d'aquest dilluns, dia 14 de maig, i fins al dia 18 de maig, tots els professionals d'infermeria estan convidats a enviar les seves fotografies i frases, que es compartiran per tal de fer conèixer les diverses aportacions del personal sanitari no facultatiu.

Imatge del cartell promocional
Imatge del cartell promocional | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari