L’Hospital Universitari de Santa Maria acull una exposició sobre consells i pautes per ajudar a deixar de fumar

L’exposició porta el títol del llibre publicat per Francesc Abella i Ermengol Tolsa
Cartell de l'exposició | LleidaDiari.cat

El vestíbul de l'Hospital Universitari de Santa Maria inaugura aquest dimecres a les 12.00 hores l'exposició «Deixar de fumar pot ser divertit». Es tracta d'una exposició sobre el llibre que porta el mateix títol de Francesc Abella, responsable de la Unitat de Tabaquisme de l'Hospital de Santa Maria i Ermengol Tolsa, dibuixant. A l'exposició s'hi podrà veure material bàsicament pedagògic que afavoreix a la reflexió adreçat a les persones que tinguin intenció de deixar de fumar.

 

Consta d'un total de deu cartells en format cartó ploma amb consells, pautes i orientacions descrites de manera distesa i amb un toc d'humor perquè deixar de fumar es pugui dur a terme com una aventura. Prendre aquesta decisió permet millorar la qualitat de vida del fumador i invertir en el seu futur.

 

El material exposat utilitza l'humor com una de les estratègies que poden fer servir les persones que volen deixar de fumar, una estratègia efectiva, fàcil de prendre i amb beneficis per a la salut. Aquesta exposició també es podrà veure a diversos centres d'Atenció Primària, a l'Hospital Arnau i a centres educatius de la ciutat.Comentaris

envia el comentari