Catalunya Diari

Licitada la redacció del projecte de millora d'accés a les Escoles Alba de Lleida

Licitada la redacció del projecte de millora d'accés a les Escoles Alba de Lleida| Text i fotos: ACN

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció del projecte constructiu d'una obra que millorarà la seguretat i la fluïdesa del trànsit en un encreuament de la C-12 a Corbins. En concret, s'actuarà en l'accés a les Escoles Alba.

El punt concret és on actualment hi ha una rotonda partida i que ha generat diverses protestes per part dels pares i el conjunt de la comunitat educativa del centre a l'hora de demanar solucions a una problemàtica que posava en risc l'accés a la instal·lació. En aquesta rotonda es produeix una acumulació de vehicles que volen fer girs a l'esquerra per accedir a l'aparcament de l'escola i han de creuar el tronc de la C-12 que, en aquest tram, registra un trànsit intens, de prop de 9.000 vehicles diaris de mitjana.

El projecte que ara s'impulsa concretarà les característiques tècniques de l'actuació per alleugerir la circulació i afavorir la seguretat. Estarà redactat abans de finals d'any i es preveu una inversió en les obres d'uns 600.000 euros.


Comentaris

envia el comentari