Catalunya Diari

Lidl treu a la venda nous productes exclusius d'alimentació gourmet

Gairebé tots els productes de la marca 'Deluxe' es poden comprar amb menys de dos euros

Algunos de los productos 'Deluxe' que se encontrarán en Lidl a partir del 15 de marzo
Alguns dels productes econòmics de la marca 'Deluxe' que es troben a Lidl | lidl

Lidl és una de les cadenes de supermercats que més enfortides surt de les ofertes que llança al mercat. Les col·leccions d'Esmara junt amb la model Heidi Klum

  

Molts consumidors opten per aquesta cadena, que és una de les principals distribuïdores en l'àmbit nacional, a l'hora de buscar productes bons i barats. Des d'aquest dijous, 15 de març, els clients podran comprar diversos productes gourmet de 'Deluxe', la marca d'alimentació pròpia de Lidl. Amb aquest llançament volen destacar els productes exclusius de la companyia i la seva qualitat.

Els aliments 'Deluxe'

Hi ha una vintena de productes alimentaris de la marca 'Deluxe' que es poden comprar a partir de 59 cèntims d'euro, com és el cas de diverses varietats de iogurts. Per una miqueta més, però sense superar els 2 euros, es podrien comprar gairebé tots els productes: bolets envasats al natural, vi negre de criança 'Mezquiriz', productes en conserva i diverses varietats de pasta italiana amb trufa o nyoquis de pesto.

Algunos de los productos 'Deluxe' que se encontrarán en Lidl a partir del 15 de marzo
Alguns dels productes 'Deluxe' que ja es poden trobar a Lidl | lidl

Els productes exclusius

A banda de la gran varietat de productes assequibles, la companyia també oferirà d'altres més exclusius, així com espàrrecs blancs extra de Navarra o una pasta fullada de salmó, els quals es podran trobar a 4,99 € i a 5,99 €, respectivament. Un altre de les grans apostes és un oli d'oliva verge que es diu 'Olisone', el qual es ven per garrafes de tres litres i es podrà comprar per 11,19 €.

D'altra banda, també hi haurà un nou llançament en la secció de cosmètica. La marca 'Cien' oferirà productes de bellesa de 'Cien Natura' que es poden aplicar sobre el rostre i el cos. Tots ells contenen ingredients d'origen natural com la granada, la rosa mosqueta o el bedoll. 

Algunos de los productos de belleza que se lanzarán el próximo jueves 15 de marzo
Alguns dels productes de bellesa que surten a la venda | lidl
 

Nous productes ecològics

A més, es podrà adquirir una selecció de productes d'alimentació ecològics de la marca 'Bio Organic', així com cereals ecològics 'Golden Sur' per tan sols 1,89 €; tofu ecològic pels vegetarians i vegans; i pa de sègol ecològic. 


Comentaris

envia el comentari