Catalunya Diari

L’IEI estarà en obres a partir de dilluns durant sis setmanes

L’IEI estarà en obres a partir de dilluns durant sis setmanes| Redacció - Fotografia: IEI LleidaAquesta actuació preventiva és conseqüència de les avaluacions i el seguiment de conservació i manteniment que es fan de forma periòdica a tot l’edifici i que han permès detectar les lesions al forjat del sostre de la segona planta.

La direcció va tancar temporalment a finals de l’any passat la segona planta de per continuar els treballs de reforma estructural als forjats del sostre, iniciats el passat dia 23 de setembre a l’Aula Magna.

Els treballs consistiran en l’enderroc dels paviments de la segona planta per tal de revisar l’estat estructural de les bigues de la part superior i així poder tancar el projecte de rehabilitació. A partir d’aquí actuaran a les que estiguin afectades per donar estabilitat a l’edifici i així poder retirar els puntals.

Aquest tancament va comportar el desallotjament dels serveis ubicats en aquesta planta, que van ser reubicats a les instal·lacions que la Diputació de Lleida té al Complex de La Caparrella, a la mateixa ciutat de Lleida. Les sales d’exposicions, ubicades a la planta baixa, han mantingut l’activitat programada i han absorbit també les programades a l’Aula Magna.


Comentaris

envia el comentari