Catalunya Diari

L'Institut Torre Vicens de Lleida prohibeix als alumnes de 1r i 2n d'ESO portar el mòbil al centre

L'Institut Torre Vicens de Lleida prohibeix als alumnes de 1r i 2n d'ESO portar el mòbil al centre| ACN - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Institut Torre Vicens de Lleida ha decidit prohibir que els alumnes de 1r i 2n d'ESO puguin acudir al centre amb telèfon mòbil. Des de l'institut van prendre aquesta decisió després de detectar durant els primers mesos de curs problemes per una "mala utilització" dels alumnes d'aquests aparells.

Aquest "mal ús" del mòbil s'ha traduït en incidents com ara insults a través de grups de WhatsApp però també s'haurien detectat robatoris de mòbils de les motxilles durant les hores de gimnàstica, segons va explicar una responsable de l'institut. La mesura, que s'aplica des de dilluns de la setmana passada, no afecta els alumnes de la resta de cursos del centre que sí que poden portar el telèfon mòbil a l'institut però n'han de fer un bon ús i, per això, únicament el poden fer servir a les hores d'esbarjo.
 
La coordinadora pedagògica de l'Institut Torre Vicens, Pilar Atienza, va explicar que, durant el primer semestre, aquest "mal ús" del mòbil s'ha traduït en incidents com ara insults a través de grups de WhatsApp. Altrament, també es van registrar robatoris de mòbils de les motxilles durant les hores de gimnàstica. Arran d'aquests fets, el centre va decidir prohibir als alumnes de 1r i 2n d'ESO portar telèfons mòbils a l'institut.
 
Atienza va fer una valoració "molt positiva" dels resultats obtinguts en els primers dies d'aplicació de la mesura.


Comentaris

envia el comentari