Catalunya Diari

Lions Club organitza un sopar benèfic a Lleida per recaptar fons per a entitats del territori

L'objectiu del Club Lions de Lleida serà ajudar a la Fundació Aremi

Imatge del cartell del sopar benèfic

Imatge del cartell del sopar benèfic | LleidaDiari.cat

Saber que hi ha entitats que treballen i lluiten dia a dia per ajudar els altres, ens fa saber que, sens dubte, vivim en una societat rodejada de bona gent. Aquest és el cas de Lions Clubs International, una organització mundial present en més de 200 països i amb 1.400.000 socis, que té com a finalitat donar resposta a necessitats humanitàries de l'entorn o de països més llunyans, mitjançant accions de servei altruista, basades en el compromís i la cooperació. A Lleida, el Club acredita una trajectòria de 50 anys durant els quals ha col·laborat en ajudes socials per a la infància, la joventut i la gent gran i també amb persones en situacions de risc i d'exclusió social.

I per seguir recaptant fons per una bona causa, l'entitat té previst celebrar un Sopar de Gala Benèfica el pròxim 8 de juny a les 21.30 hores al Mirador dels Camps Elisis de Lleida. El preu del sopar és de 50 euros per comensal i es poden formalitzar les inscripcions a través del correu [email protected] I tu no hi pots faltar!

En els darrers anys ha col·laborat amb Creu Roja (2014), el centre per a dones maltractades «La Dona Samaritana» (2015), l'orfenat «Karuna» per a nens i adults discapacitats a Jabalpur, Índia (2016), el Col·legi Mater Salvatoris de Benín, Àfrica (2016), els centres per discapacitats Aspid i Aspros (2017) i al llarg dels anys amb diferents parròquies de Lleida i en concret amb la Fundació Jericó que ajuda a persones sense recursos. 

El seu compromís amb Aremi

Tanmateix, el Club participa en campanyes d'ajuda a discapacitats mitjançant el finançament de gossos guia i col·laborant amb el centre de reciclatge d'ulleres «Melvin Jones» d'Alacant i en campanyes de Lions International com «Sight-First» per instal·lar dispensaris oftalmològics i realitzar intervencions quirúrgiques a països sense recursos. Ara bé, la tasca de Lions Club no s'acaba aquí i aquest any arriben amb noves accions. Sota el lema «We Serve», l'objectiu del Club Lions de Lleida serà ajudar a la Fundació Aremi, una entitat lleidatana que atén persones amb afectació motriu sigui a causa de paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques motores, provocant una dependència pràcticament total.

Cartell de la gala benèfica que organitza Lions Club Lleida.
Cartell de la gala benèfica que organitza Lions Club Lleida. | LleidaDiari.cat

 

Com es pot col·laborar?

Les entitats i empreses poden col·laborar com:


- Gran Patrocinador: aportació mínima de 1.000 euros (s'obsequiarà amb quatre invitacions a la Gala).


- Patrocinador: aportació mínima de 500 euros (s'obsequiarà amb dues invitacions a la Gala).


- Col·laborador: aportació mínima de 250 euros.


Els ingressos es poden realitzar en el compte del Club de Lions de Lleida número: ES55 2100 0203 7002 0092 3059. El Club facilitarà un justificant del donatiu. A l'inici de la Gala es farà una breu presentació per explicar els projectes als quals es destinaran els fons recaptats i es farà menció de les entitats i empreses que han prestat la seva ajuda econòmica. També s'exposaran els donatius realitzats gràcies als fons de 8.000 euros aconseguits a la Gala de 2017. Què et sembla? T'animes a fer un món millor?


Comentaris

envia el comentari