Catalunya Diari

Lleida acollirà aquest estiu una setantena d'espectacles amb companyies i artistes locals

Seran activitats gratuïtes amb reserva prèvia i aforament limitat per garantir les mesures de seguretat i higiene

Pla sencer de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, amb altres responsables municipals i la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach

Lleida acollirà aquest estiu una setantena d'espectacles amb companyies i artistes locals en el marc de 'Fase Cultura' | LleidaDiari.cat

Lleida viurà aquest estiu la 'Fase Cultura'. Una setantena d'espectacles amb companyies i artistes locals ompliran els caps de setmana de juliol i agost amb arts escèniques, música, cinema i espectacles multidisciplinaris.

Es duran a terme en 15 escenaris diferents distribuïts per la ciutat com són els camps de futbol de Gardeny, Balàfia, Magraners i Secà de Sant Pere; la plaça de la Llotja; l'amfiteatre dels Camps Elisis; la plaça de la Sardana; el Museu de l'Aigua; la pista de la Panera, i també el solar del carrer Cavallers, 33; el pàrquing de la UdL; Torre Salses; el parc de Serra Llarga; Raimat i la plaça Esteve Cuito. Seran activitats gratuïtes amb reserva prèvia i aforament limitat per garantir les mesures de seguretat i higiene.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

'Fase Cultura' tindrà lloc del 3 de juliol al 29 d'agost en quinze escenaris diferents de la ciutat de Lleida. Els vespres de dijous a diumenge, la cultura serà al carrer, amb una programació per a tots els públics i amb empreses, companyies i artistes de Lleida: arts escèniques (circ, teatre, titelles, pallassos), arts visuals i cinema, música (clàssica, moderna, contemporània) i espectacles multidisciplinaris.

Activitats gratuïtes, amb aforament limitat i reserva prèvia

Tots els espectacles de 'Fase Cultura' seran gratuïts però amb aforament limitat, per aquest motiu és necessari fer reserva prèvia. Caldrà fer la reserva online, per a cada esdeveniment, a http://paeria.cat/fasecultura, amb un màxim de cinc localitats per reserva. També es podrà fer telefònicament trucant al 973279356, de dilluns a divendres d'11 h a 13 h. Les reserves s'obriran cada dilluns per als esdeveniments que se celebrin en la setmana en curs i es tancaran el mateix dia de celebració a les 13 h. Així mateix, es podran efectuar un màxim.

Per assistir a l'espectacle, caldrà portar les reserves en pdf o format mòbil als dispositius electrònics. Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d'anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d'assistències. A la vegada, per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l'ús de mascareta.

Música, arts escèniques, cinema i espectacles multidisciplinars amb artistes i companyies de Lleida

En el marc de Fase Cultura s'han programat un total de 43 activitats de música clàssica i moderna de diferents estils i gèneres, 7 de les quals tenen la col·laboració de l'IEI. Hi participen 4 formacions residents a l'Auditori: un quintet de corda de l'Orquestra Julià Carbonell amb els cantants Marta Infante i Toni Marsol, la Banda Municipal de Lleida, la Bsumeta i el Col·lectiu Free't. Formacions com ara Tea for trhee, Lauzeta, Food4Sooul, Gipsy Jazz Trio, Joana Cebolla o Sonsonite formen part del cartell, així com l'arpa de Berta Puigdemasa amb la pintura de Lily Brik o amb els botellòfons de Pau Elias.

A la plaça Esteve Cuito s'han programat 7 sessions de cinema ('Barcelona, nit d'estiu'; 'La innocència'; 'Els dies que vindran'; 'Dios es mujer y se llama Petrunya', 'Retrato de una mujer en llamas', 'RGB' i 'Los niños del mar'), 3 més que formaven part de la programació de primavera de LaTemporada Lleida i s'han reprogramat com són 'Teia', 'Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria' i la companyia Slow Olou.

També hi haurà 8 espectacles de companyies lleidatanes de teatre familiar i per a tots els públics en diferents escenaris repartits pels barris de la ciutat. A més, diumenge, 5 de juliol, a les 22 h, hi haurà un espectacle lumínic des de la Seu Vella que es podrà veure a tota la ciutat i que donarà el tret d'inici a l'estiu cultural de Lleida, amb la col·laboració del Consorci del Turó de la Seu Vella.


Comentaris

envia el comentari