Catalunya Diari

Lleida acull el lliurament dels VI Premis de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Lleida acull el lliurament dels VI Premis de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida ha estat aquest dilluns per primera vegada l’escenari de l’entrega dels VI Premis de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya, uns guardons que tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació útil i veraç.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Marc Vidal, el president de la Delegació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafael Gimena, i un bon nombre de periodistes de les Terres de Lleida i d’arreu del territori s’han aplegat aquesta tarda al Teatre de l’Escorxador de la capital lleidatana per assistir a l’entrega dels guardons, que han recaigut en l’Hospital de Sant Celoni en la categoria de Millor Pla de Comunicació Externa, en la Confederació de Comerç de Catalunya en la categoria de Millor Pla de Comunicació Interna i en Jaume Duch com a millor portaveu.
 
El paer en cap ha felicitat els guardonats i ha destacat la importància fonamental dels gabinets de comunicació en les empreses i institucions. “La comunicació, ha explicat Àngel Ros, és una peça clau en la cadena de valor de l’organització que conecta amb el client-consumidor-ciutadà”.
 
L’Hospital de Sant Celoni ha estat guardonat pel projecte 'Tècnica MAASH', elaborat per Galènia, en la categoria de Millor Pla de Comunicació Externa. El veredicte ha destacat que, gràcies a la bona gestió de la comunicació, un petit hospital comarcal ha sabut projectar-se internacionalment i situar-se com a referent d’una nova tècnica quirúrgica. El premi al Millor Pla de Comunicació Interna ha estat per la Confederació de Comerç de Catalunya. En aquesta decisió, el jurat ha tingut en compte que, a més de reforçar la imatge de la Confederació entre els seus associats, el pla de comunicació ha afavorit la comunicació i les relacions entre l’organització i els 310 gremis, associacions i entitats que representen 90.000 comerciants i botiguers d’arreu de Catalunya. Finalment, Jaume Duch ha estat guardonat en la categoria de millor portaveu per la seva intensa i excel•lent tasca informativa, desenvolupada des del 2006, com a portaveu del Parlament Europeu. Els premis, que s'atorguen amb una periodicitat anual, tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat per la Comissió de Gabinets de Comunicació del Col·legi.
 
L’acte també ha comptat amb la conferència 'Periodistes, una inversió d’alt rendiment empresarial', a càrrec de Josep-Moya Angeler, periodista, director de l’agència de Comunicació Cinco i membre del Grup de Treball de Gabinets del Col·legi de Periodistes. Posteriorment a la xerrada, s’ha presentat la campanya 'Inverteix en comunicació', una iniciativa del Col·legi de Periodistes de Catalunya per posar en valor el treball realitzat pels col·legiats que desenvolupen la seva tasca professional en gabinets institucionals, empreses i entitats com a periodistes de fonts.


Comentaris

envia el comentari