Catalunya Diari

Alteracions de trànsit a la Rambla Ferran de Lleida per obres de pavimentació

De dilluns a divendres de la setmana vinent quedarà tallat el carril esquerre en sentit estació per millorar la rigola del carrer

Barcelona patirà talls de trànsit nocturns per la neteja dels túnels de les rondes
Imatge d'arxiu | Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament de Lleida reforçarà el ferm a la Rambla Ferran, entre els carrers de Riquer i Ramon Castejón, en el costat amb sentit cap a l'estació de tren. L'actuació millorarà l'estat del paviment, que s'ha anat desgastant amb el pas del temps per la gran quantitat de trànsit que suporta el vial diàriament.

Aquests treballs comportaran alteracions de trànsit durant les dues pròximes setmanes. Així, entre el dilluns 18 i el divendres 22 de novembre caldrà tallar la circulació a tot el carril esquerre de circulació, en sentit cap a l'estació, per tal de poder reposar la rigola del carrer, que està malmesa. Es farà de 7.30 a 19.00 h en cadascuna d'aquestes jornades. També s'eliminaran temporalment les places d'aparcament que hi ha en aquest tram de la Rambla.

També es reforma l'accés al carrer del Nord des de Rambla Ferran

A més, es reforma l'accés al carrer del Nord des de Rambla Ferran, que quedarà tallat entre el dimecres 20 i el divendres 22, en horari també de 7.30 a 19.00 h. Les tasques d'asfaltat està previst que tinguin lloc la setmana del 25 al 29 de novembre.

Es faran en horari nocturn, sempre que les circumstàncies climatològiques ho permetin, per tal de minimitzar les molèsties al trànsit, ja que requereixen tallar totalment el pas de vehicles per la Rambla en sentit estació. Els treballs comportaran el fresat de la capa de rodadura existent i l'estesa de la nova capa de reforç del ferm.

S'informarà els veïns, comerciants i usuaris

S'informarà els veïns, comerciants i usuaris d'aparcaments de la incidència, així com a determinats serveis afectats com són el CAP de Rambla Ferran, l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà, Correus, els autobusos i la zona blava. Aquesta actuació, que executarà Sorigué, té un pressupost de 48.390,88 euros i està inclosa dins del Pla de Barris de Noguerola.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari