Catalunya Diari

Lleida anima a avis i néts a anar junts al teatre

Lleida anima a avis i néts a anar junts al teatre| Redacció - Fotografia: Teatre de la Llotja

 


L’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Teatre de la Llotja torna a activar la campanya 'Porta el teu nét al teatre', que té com a objectiu que avis i néts comparteixin també el món les arts escèniques. Cada avi que compra l’entrada per al seu nét, obté la seva de manera gratuïta.
L’Ajuntament de Lleida i la Llotja van iniciar aquesta experiència pilot fa 2 anys i s’ha implantat com a un programa de continuïtat. Cada temporada s’aplica a un dels espectacles de la programació oficial del teatre, i aquesta vegada es farà amb el del Juan Tamariz que presenta Magia Potagia el 9 de novembre a les 21.00 hores.
 
Aquesta iniciativa vol fomentar el valor que té que els infants passin bones estones amb els padrins i té quatre objectius molt clars:
- Enfortir el paper dels padrins com a educadors no formals.
- Que els infants s’introdueixin al món de les arts escèniques.
- Potenciar la relació padrins - néts.
- Donar a conèixer la dimensió social del Teatre de la Llotja.
 
A través d’aquest programa quan un avi compra l’entrada per al seu nét, obté la seva de manera gratuïta. Per gaudir de la campanya, cal adreçar-se a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida, que gestionarà el tiquet que caldrà bescanviar a la taquilla de La Llotja i dels quals n’existeix un número limitat. El tiquet permet comprar l’entrada del nét i obtenir immediatament l’entrada gratuïta per al padrí. Cada avi pot portar un nét, que ha de tenir entre 4 i 14 anys.
 
Per a més informació us podeu adreçar a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament, a la Rambla Ferran, 13, planta baixa, tf 973 700 349 o enviar un correo a [email protected].


Comentaris

envia el comentari