Catalunya Diari

El Bus Nocturn circularà els dies centrals de la Festa Major de Lleida

La Paeria i Autobusos de Lleida ofereixen aquest servei les nits de divendres i dissabte (dies 10 i 11) a través de la Línia 3

Mapa del bus nocturn
Mapa del bus nocturn | LleidaDiari.cat

La Paeria i Autobusos de Lleida ofereixen el servei de bus nocturn els dies centrals de la Festa Major de Maig per millorar la mobilitat a la ciutat i la seguretat de les festes. El divendres 10 i el dissabte 11 de maig circularà la línia 3 (Exterior – Hospitals) sense interrupció des que comenci el servei i fins a les 4.30 hores de la matinada. Aquesta línia és la que connecta els punts més importants de la festa.

La freqüència de pas serà de dos autobusos cada 20 minuts de les 23.00 hores a l'1.00 hores i d'un autobús cada 40 minuts de l'1.00 hores a les 4.30 hores.

L'itinerari de la línia inclou les següents parades

L'itinerari de la línia inclou les següents parades: Camps Elisis- Pont Vell-Audiència 2-Estació Renfe-Príncep de Viana-Prat de la Riba- Príncep de Viana-Corts Catalanes- Plaça Europa- Rovira Roure- Hospital Sta Maria – Onze de Setembre- Arnau de Vilanova-Mercat Fleming -Ronda-Segrià-Ronda-Pius XII-Plaça Pagesos-Ronda-Unió- Instituts -Passarel·la Maristes -Estació d'autobusos-Pont Universitat-Dra. Castells-Estudi General-CAP Cappont- Dra. Castells- Garrigues-Camps Elisis.

Es tracta d'un servei que cada any es posa a disposició de la ciutadania amb motiu de la Festa Major de Lleida per millorar la seguretat, la mobilitat i facilitar l'accés als recintes festius, a l'hora que es promou l'ús del transport públic a les zones on es concentren les activitats més destacades del programa. Per a més informació sobre les activitats, el servei de bus, l'accessibilitat i l'atenció vers les persones amb mobilitat reduïda, etc. es pot consultar el programa de la Festa Major de Lleida.

La Festa Major de Lleida tindrà una revetlla prèvia en què actuarà Tequila

La Festa Major de Lleida, que se celebrarà del 9 al 12 de maig, comptarà enguany amb una nova revetlla avançada, l'Opening, que tindrà lloc el dissabte 4 de maig, al Turó de la Seu Vella, i que inclourà l'actuació del grup Tequila. És una de les novetats del programa de la Festa Major de Lleida, que també estrena el nou espai per a les Firetes, l'antiga Hípica.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha fet una «crida al gaudi de la Festa Major» i «a fer de la ciutat un exemple de convivència». En la roda de premsa de presentació dels actes, l'alcalde ha destacat la suma del talent local i arribat d'arreu que combina el programa i la capacitat de Lleida per crear una festa moderna i cosmopolita mantenint l'essència tradicional. Larrosa ha estat acompanyat de la tinent d'alcalde Montse Parra i de l'autor del cartell, Juan Manuel Pajares.


Comentaris

envia el comentari