Catalunya Diari

Lleida tornarà a tallar diversos carrers durant el cap de setmana

L'afectació serà de les 12.00 hores de dissabte, a les 23.59 hores de diumenge

L'Ajuntament de Lleida tornarà a tallar aquest cap de setmana diversos carrers de la ciutat. En concret, els talls al trànsit es duran a terme en quatre vials de la capital del Segria: carrere Teuleries, carrer Sant Martí, carrer del Nord i l'avinguda de Doctora Castells. Les restriccions de circulació de vehicles s'aplicaràn des del dissabte, dia 29 de maig, a les dotze del migdia, fins al diumenge, dia 30 de maig, a les 23.59 hores.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’actuació pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants, com a mesura per donar suport al sector de la restauració, després d’un període en què la seva activitat s’ha vist perjudicada per la pandèmia de la Covid-19.

Les actuacions estaran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.

El detall dels carrers afectats és el següent:

- Carrer Teuleries

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’avinguda de Prat de la Riba i el carrer Bonaire, i entre Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

- Carrer del Nord: des del carrer Ramon Castejón fins al carrer Maria Sauret

- Avinguda de la Doctora Castells, en sentit de l’avinguda de l’Estudi General: des del Carrer del Riu Besós fins a l’avinguda de l’Estudi General.


Comentaris

envia el comentari