Catalunya Diari

Lleida cedeix a Cuba peces de vehicles fora d’ús del dipòsit municipal

Forma part del conveni de col·laboració entre la Paeria i l’Associació Casal Amics de Cuba

Imatge d'alguns dels cotxes que l'Ajuntament de Lleida enviarà a Cuba
L’Ajuntament cedeix a Cuba peces de vehicles fora d’ús del dipòsit municipal | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Associació Casal d'Amistat amb Cuba que permetrà que les peces de 20 vehicles en desús, actualment al Dipòsit Municipal, es puguin enviar a Cuba i reutilitzar-les.

Els tinents d'alcalde Toni Postius i Sandra Castro han assistit aquesta setmana a l'acte de cessió d'aquests vehicles en desús al president del Casal, Lluís Companys. Els cotxes cedits es desmuntaran per extreu-re'n les peces que es puguin aprofitar per destinar-les a la reparació i recanvi de peces. Amb aquesta acció es dona suport directe a l'Institut Cubà d'Amistat amb els pobles, que és la institució que distribueix l'Ajut Oficial al Desenvolupament a Cuba.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els vehicles reparats a Cuba són transports dedicats als serveis socials

Les peces que arriben des de Lleida serveixen per reparar el parc automobilístic de l'entitat perquè hi ha elements que, per la seva antiguitat, no es troben al mercat. Els vehicles reparats a Cuba són transports dedicats als serveis socials. Aquest any es compleixen 10 anys de l'acord entre la Paeria i l'Associació Casal Amics de Cuba en matèria de vehicles. En tot aquest temps, s'hi han enviat més de 200 vehicles prèviament desballestats.

L'Associació Casal d'Amistat amb Cuba de Lleida i de les Terres de Ponent, treballa en el foment de la solidaritat a la nostra ciutat, i en la sensibilització i formació de la població sobre la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits econòmicament i social.


Comentaris

envia el comentari