Catalunya Diari

Lleida celebrarà Sant Jordi en un espai únic de la ciutat

Es definirà en funció dels professionals que hi participin per garantir que sigui prou ampli per controlar l'aforament

Una parada plena de llibres i de gent, a l'Eix Comercial de Lleida
La Paeria i el Gremi de llibreters i editorials de Lleida acorden celebrar Sant Jordi en un espai únic de la ciutat | LleidaDiari.cat

La Paeria i el Gremi de llibreters i editorials lleidatanes han acordat celebrar Sant Jordi en un espai únic de la ciutat. L'objectiu és garantir el control de l'aforament així com complir les instruccions específiques que aprovi el Procicat que seran, finalment, les que establiran les normatives que caldrà seguir durant aquesta jornada festiva i participativa.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Lleida posarà a disposició dels professionals del sector un espai prou ampli per fer-ho. L'emplaçament es definirà un cop el gremi de llibreteres i editorials informin la pròxima setmana sobre el nombre de professionals d'aquest sector que hi participaran.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El regidor de Ciutat i Cultura de la Paeria, Jaume Rutllant i la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, hi han s'han reunit aquest dimarts amb representants del gremi de llibreters i editorials de Lleida per continuar treballant conjuntament en la celebració de Sant Jordi. Durant la trobada, s'ha posat de manifest la bona predisposició d'ambdues parts per tal de tornar a celebrar-lo el 23 d'abril amb una certa normalitat.

La festa del llibre i la rosa es va traslladar al 23 de juliol

Cal recordar que l'any passat la festa del llibre i la rosa es va traslladar al 23 de juliol, però a Lleida va coincidir amb el decretat confinament del Segrià per la covid-19. La voluntat de la Paeria és facilitar al màxim la celebració aquest 2021, han explicat Rutllant i Gispert, tot i que per fer-ho caldrà garantir totes les mesures sanitàries que estableixi el Procicat.

Els responsables municipals també s'han mostrat satisfets perquè enguany se sumaran a la celebració de Sant Jordi dues noves llibreries de la ciutat, La Irreductible i La Fatal. «Sens dubte, una bona notícia per al sector cultural i comercial de Lleida», han destacat.


Comentaris

envia el comentari