Catalunya Diari

Lleida comptarà amb un multicine amb servei gastronòmic a la butaca

La promotora Eurofund confia començar les obres entre finals del 2019 i principis del 2020 per obrir portes la primavera del 2022

Pla general de la zona del SUR 42 de Lleida (Torre Salses)
Pla general de la zona del SUR 42 de Lleida (Torre Salses) | LleidaDiari.cat

El futur parc comercial Go Lleida previst als terrenys de Torre Salses de la capital del Segrià incorporarà un multicine de nou sales de darrera generació que, entre altres innovacions, inclourà un servei gastronòmic directe a la butaca.

La promotora del projecte, Eurofund Parc Lleida, ha confirmat la implantació al complex dels cinemes «més moderns», on s'oferirà «una experiència única pel que fa a comoditat, visionat i serveis de restauració». 

Go Lleida compta amb una superfície de 55.000 metres quadrats

Go Lleida compta amb una superfície de 55.000 metres quadrats i la promotora treballa per poder començar les obres entre finals del 2019 i principis del 2020 per obrir portes la primavera del 2022. Actualment, negocia amb diferents operadors per fer realitat un projecte que s'estima que generarà una inversió de 100 milions d'euros i 400 nous llocs de treball.

El multicine del futur complex comercial Go Lleida comptarà amb un total de nou sales, que «disposaran de butaques fora del convencional, amb seients amplis i reclinables, i els més avançats sistemes de projecció i so», segona ha explicat la promotora Eurofund Parc Lleida. La principal novetat del nou concepte de cinema serà «un servei directe de restauració a la butaca amb una oferta gastronòmica d'alta qualitat i amb una variada carta de menjar i begudes».

A més, cada sala incorporarà la darrera tecnologia de so envoltant Dolby Atmos i projecció digital. «Es tracta d'una nova forma de gaudir del cinema que ofereix a l'espectador una experiència única i diferencial, utilitzant l'última tecnologia i assegurant el màxim confort», segons Eurofund.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari