Catalunya Diari

Lleida estrena una nova zona de jocs infantils al parc Joan Oró

Inclou diversos jocs de fusta, nou mobiliari urbà, plantació de nou arbrat per donar ombra i una millora de la senyalització

Imatge del nou parc de Lleida
Imatge del nou parc de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres per habilitar una gran àrea de jocs infantils al Parc Joan Oró, situat entre els carrers Enginyer Santi Companys i Sant Paulí de Nola, just davant de l'escola Parc de l'Aigua. Tindrà una superfície aproximada de 300 metres quadrats.

L'actuació contempla el subministrament i instal·lació de 5 elements de joc de fusta i del paviment amortidor de sorra que protegirà els infants que en facin ús. Els jocs previstos són gronxadors, circuit d'obstacles i escalada -parkour-, jocs de sorra, tobogan i conjunt de barres per a piruetes.

Muntatge dels jocs infantils amb troncs de Robinia

En aquests moments s'està treballant en el muntatge dels jocs infantils amb troncs de Robinia. Posteriorment es portarà a terme la instal·lació del reg i la preparació del terreny per deixar l'espai llest per la plantació de nou arbrat (18 arbres planifolis) per donar ombra a la zona de jocs. A més, s'instal·larà mobiliari urbà com quatre taules de pícnic (una d'elles accessible), per ampliar la zona ja existent, i bancs.

Imatge del nou parc de Lleida
Imatge del nou parc de Lleida | LleidaDiari.cat

Finalment també es contempla la millora de la senyalització de la nova zona de jocs amb cartells informatius on es detalla l'edat d'ús dels jocs i els telèfons per manteniment i urgències, entre altres consells sobre el bon ús de la instal·lació. Es tracta d'un dels projectes aprovats en l'última edició dels pressupostos participatius, amb un pressupost d'adjudicació de 43.983,36 (IVA inclòs) i es preveu que les obres estiguin finalitzades abans de les festes de Nadal.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari