Catalunya Diari

Lleida estrena un Trenet de Nadal gratuït

Realitza una ruta circular de 4,650 km, connectant l'Eix Comercial amb els aparcaments de Cappont, per atreure compradors i buidar la ciutat de vehicles

Imatge del Trenet de Nadal de Lleida
La Paeria i Autobusos de Lleida presenten el Trenet de Nadal | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, en col·laboració amb les associacions de comerciants de l'Eix, Centre Històric i Cardenal Remolins-Democràcia, ha posat en marxa aquest vespre el Trenet de Nadal, una iniciativa de la Regidoria de Mobilitat i Autobusos de Lleida, que permet connectar aquesta zona cèntrica de Lleida amb els diversos aparcaments dissuasius que hi ha a Cappont, els Camps Elisis i la Fira de Lleida.

El tinent d'alcalde Toni Postius, acompanyat del regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro; la regidora de Comerç, Marta Gispert; el regidor de Joventut, Ignasi Amor, i els representants de les associacions de comerciants, ha presentat aquesta iniciativa, que permetrà als veïns i veïnes que vinguin a Lleida a fer les compres de Nadal, la possibilitat de deixar el vehicle en un aparcament gratuït i atansar-se fins a la zona comercial amb el trenet, també de franc.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Trenet de Nadal recorre un trajecte circular de 4,650 km

El Trenet de Nadal recorre un trajecte circular de 4,650 km i té sis parades, tres d'elles situades en els aparcaments dissuasius (Cappont-Doctora Castells, Camps Elisis i Fira de Lleida-Pont de Príncep de Viana) i les altres tres, en ubicacions comercials (Rambla Ferran-Audiència, Paeria i Vila de Foix-Catedral).

Circula de dilluns a diumenge (els dies que tinguin l'obertura comercial permesa), d'11 del matí fins a les 14 del migdia i de 4 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre, amb una freqüència de 30 minuts. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener no hi haurà servei, mentre que el 24 i 31 de desembre tindrà un horari especial, ja que finalitzarà a les 6 de la tarda. El Trenet de Nadal ha arrancat aprofitant el Black Friday, i estarà en funcionament fins al 10 de gener, darrer diumenge d'obertura comercial autoritzada.

De forma gratuïta des dels aparcaments a la zona comercial

El tinent d'alcalde, que també ha estat acompanyat durant la presentació del gerent d'Autobusos de Lleida, Carlos Soldevilla, a més d'assenyalar que «els usuaris del Trenet de Nadal en 10 o 15 minuts podran desplaçar-se de forma gratuïta des dels aparcaments a la zona comercial», ha destacat que «amb aquesta iniciativa, des de l'Ajuntament es pretén fomentar la mobilitat sostenible i ajudar als comerciants en la campanya nadalenca».


Comentaris

envia el comentari