Catalunya Diari

Lleida inaugura les noves instal·lacions de Vithas Salut Maternum

Lleida inaugura les noves instal·lacions de Vithas Salut Maternum| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Les noves instal·lacions de Vithas Salut a La Llotja ocupen 1.000 metres quadrats d'extensió i el projecte ha suposat una inversió de 600.000 euros. Vithas Salut Maternum és una unitat especalitzada en dona i nen que permet al pacient disposar d’un diagnòstic en 24 hores. Està integrada per ginecòlegs, neonatòlegs, pediatres, llevadores, un fisioterapeuta, un especialista en nutrició i dietètica, membres de la unitat de mama de diagnòstic ràpid i del servei de diagnòstic prenatal. En el mateix espai s’incorporarà també Vithas Aula Salut, un espai de formació en salut.
 
A la inauguració ha assistit l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso; el president conseller Vithas, Jorge Gallardo; el director general Vithas, Jose Luis Pardo; i la directora gerent del centre, Anna Guiró; a més del delegat Territorial de Salut, Josep Pifarré; el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla; els tinents d’alcalde Josep Presseguer i Rafel Peris; i els regidors Oriol Yuguero i Fèlix Larrosa.

 


 


Ros ha ha celebrat que Lleida compti amb un nou equipament de salut, vinculat a un centre sanitari històric com és la Clínica Montserrat, i ubicat a la plaça de la Llotja. El paer en cap ha recordat que el sector de la salut a Catalunya és, a banda d’una sector de servei directe al ciutadà, un àmbit econòmic que genera llocs de treball. "Lleida compta amb una tradició reconeguda d’equipaments sanitaris, dels quals la Clinica Montserrat n’és un exponent. Crec que el nou centre Vithas reforçarà la capitat de Lleida per tot el nostre entorn, també en l’àmbit de la salut", ha assenyalat l’alcalde. 


 
 
Per la seva balda, Manso ha felicitat la nova iniciativa del grup Vithas "perquè amplia el ventall de l’oferta de serveis mèdics especialitzats a Lleida donant resposta a les necessitats dels ciutadans i de, forma concreta en aquest cas, a les necessitats mèdiques derivades de l’atenció a la dona i als nens".


Comentaris

envia el comentari