Catalunya Diari

Lleida instal·larà lletres de grans dimensions amb el nom de la ciutat com a reclam turístic

S'ubicaran davant de l'estació de trens i a la plaça Blas Infante, i també es preveu posar-ne en entrades del municipi

Lleida instal·larà lletres de grans dimensions amb el nom de la ciutat en diferents espais del municipi amb l'objectiu que esdevinguin un reclam turístic i tant veïns com visitants s'hi puguin fer fotos.
 

La Paeria preveu col·locar abans de Sant Miquel el primer element visual amb la inscripció 'Lleida' a la plaça Ramon Berenguer IV, davant de l'estació de trens. El segon, s'ubicarà al mirador situat sobre la canalització de davant de la plaça Blas Infante. També se'n preveuen instal·lar altres en entrades de la ciutat.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Uns quaranta alumnes de l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) de serralleria, soldadura, xapa i pintura són els encarregats de crear les lletres en el marc d'un programa d'inserció laboral de joves aturats finançat pel SOC. 

Aquests grans elements visuals en què s'hi llegirà 'Lleida' volen esdevenir un «reclam turístic« per a la ciutat, segons ha assenyalat l'alcalde accidental, Toni Postius. La Paeria va encarregar l'elaboració de les lletres de grans dimensions, que estan fetes amb alumini, a Institut Municipal d'Educació. 

Una quarantena d'alumnes són els encarregats d'elaborar amb alumini les lletres al taller de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí, segons ha detallat el regidor de la Paeria i president de l'IMO, David Melé. La iniciativa forma part del projecte de la Casa d'Oficis que desenvolupa l'Institut, un programa mixt de formació i treball que té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de joves aturats.

Imatge de la Seu Vella
Lleida instal·larà lletres de grans dimensions amb el nom de la ciutat com a reclam turístic | LleidaDiari.cat

On s'instal·laran

El primer element visual amb la inscripció 'Lleida' s'instal·larà davant de l'estació de trens, a la plaça Ramon Berenguer IV. En aquest cas, tindrà unes dimensions de 7 per 1,80 metres i les lletres estaran pintades amb el color de la bandera la ciutat, el bordeus. S'està acabant de fer a les instal·lacions de l'IMO i la previsió de la Paeria és col·locar-lo a la seva ubicació a finals de setembre, abans de Sant Miquel. 

Posteriorment, s'instal·larà un altre element similar però de mides diferents i amb les lletres de color blanc al mirador de damunt de la canalització del Segre situat davant de la plaça Blas Infante. Així mateix, l'Ajuntament de Lleida també preveu posar més elements similars amb el terme 'Lleida' en grans dimensions en diferents entrades de la ciutat, en aquest cas en el marc del pla d'actuació de la Paeria per dignificar els accessos a la capital del Segrià, segons ha exposat Postius.


Comentaris

envia el comentari