Catalunya Diari

Lleida Jove organitza el 26è Mercat de les Idees i la Fira del Disc de Vinil

Artistes i artesans joves vendran els seus productes a la plaça Ricard Viñes el pròxim dissabte, 8 de maig, amb motiu de la Festa Major

La Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, Lleida Jove, organitzarà el pròxim dissabte, 8 de maig, amb motiu de la Festa Major, la 26a edició del Mercat de les Idees a la plaça Ricard Viñes, on quedarà instal·lat durant tot el dia.

Al Mercat, s'hi podrà trobar bijuteria, joieria, pintura, fotografia, il·lustració, productes tèxtils, sabó artesà i complements creats pels joves artistes i artesans Jordi Sin, Gabriel Joyas, Ares Juclà Fotografia, Fernando Bueno, Sabó d'Abril, Arteria i Ponte Lana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'arxiu d'un mercat de les idees a Lleida
Lleida Jove organitza el 26è Mercat de les Idees i la Fira del Disc de Vinil | LleidaDiari.cat

S'organitzarà paral·lelament una fira del disc pels amants del vinil

En aquesta edició cal comptar també amb la col·laboració de Grans Records, que organitzarà paral·lelament una fira del disc pels amants del vinil. Amb l'organització d'aquests mercats, Lleida Jove pretén recolzar l'emprenedoria en aquest sector i donar suport als joves artistes i artesans. L'Ajuntament de Lleida vetllarà per a la seguretat tant dels paradistes com del públic i garantirà que se segueixin tots els protocols sanitaris.


Comentaris

envia el comentari