Catalunya Diari

Lleida Jove organitza aquest dissabte el 21è Mercat de les Idees

Onze artistes locals vendran els seus productes handmade a la plaça de la Catedral

Cartell del mercat de les idees
Cartell del mercat de les idees | LleidaDiari.cat

Lleida Jove, el departament de Joventut de la Paeria, organitza aquest dissabte el Mercat de les Idees, en la que serà la 21a edició. En aquesta ocasió, onze artistes locals vendran els seus productes handmade, de bijuteria, joieria, pintura, il·lustració, sabó artesà, i complements, etc.

Amb aquesta acció es pretén donar a conèixer els treballs d'artistes emergents, potenciar la creativitat de les persones joves, donar sortida als seus articles i fer visible el seu treball a la resta de ciutadans. A més, és un espai que afavoreix la coneixença entre joves amb les mateixes inquietuds i objectius professionals, a la vegada que es dinamitza l'eix comercial.

El Mercat de les Idees d'aquest dissabte acollirà les parades de: Alba Sentís Il·lustracions (il·lustració), Cuquines (complementes infantils), Gal·la Joies (joieria), Sinthesign (bijuteria), La comunidad del Ganchillo (crochet), Kiwi&Co (bijuteria i decoració), Ene-Atelier (decoració i esdeveniments), Sabó d'Abril (sabó artesà), Promethea (il·lustració i disseny gràfic) i Arteria (joieria). Les parades s'instal·laran a la plaça de la Catedral i el mercat es podrà visitar durant tot el dia.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

‘El Llibertí’ arriba aquest diumenge al Teatre de la Llotja de Lleida

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida la comèdia 'El Llibertí', produïda per Anexa i Pararam, dirigida per Joan Lluís Bozzo i protagonitzada per Àngels Gonyalons i Abel Folk. Aquest diumenge 7 d'abril, a les 19.00 hores, el públic podrar gaudir d'aquest vodevil filosòfic on es barreja veritat històrica i ficció teatral amb humor intel·ligent.

'El Llibertí' és escrita per Enric-Emmanuel Schmitt, un dels autors francesos contemporanis més llegits i representants del món. Es tracta d'una comèdia que, tot i està ambientada en el segle XVIII, planteja temes actuals com el masclisme i els rols del sexe predeterminat.

La trama gira entorn de l'ètica de Diderot que es troba allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach i rep l'encàrrec d'escriure com més aviat millor l'article sobre el concepte 'moral' per a l'Enciclopèdia. Però les constants interrupcions de quatre dones li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de 'moral'.El preu és de 22 euros l'entrada general i 26 euros la reduïda. Tota la informació i compra d'entrades al web de LaTemporada Lleida.


Comentaris

envia el comentari