Catalunya Diari

La demarcació de Lleida té més cotxes que conductors

Segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT)

A la demarcació de Lleida hi ha més vehicles que conductors. Així es desprén de les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT). I és que segons aquestes xifres, a les Terres de Lleida hi ha prop de 250.000 conductors i 345.105 vehicles registrats. Les dades d'aquest organisme s'han fet públiques aquesta mateixa setmana després d'una visita del nou subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, a les instal·lacions de la Prefectura estatal de Trànsit a la capital del Segrià, ubicades al carrer Doctor Fleming, en el marc de la ronda de visites que Crespín està duent a terme als diferents organismes de l'administració de l'Estat a Lleida amb la finalitat de conèixer la seva gestió i la seva plantilla de treballadors públics.

La DGT va dur a terme durant l'any 2017 un total de 9.631 exàmens teòrics del permís de conduir i 8.537 proves de circulació per obtenir el permís a les comarques lleidatanes. Pel que fa les revisions dels permisos de conduir, la DGT en va tramitar durant l'any passat 23.340 i va efectuar un total de 39.335 canvis de titularitat de vehicles.

El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, durant la visita a les instal·lacions de la DGT .
El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, durant la visita a les instal·lacions de la DGT . | LleidaDiari.cat

  

Crespín, d'organisme en organisme

Maria José Soler, la cap de la DGT a Lleida, ha rebut aquest dimecres a José Crespín, amb qui ha fet un repàs dels diferents tràmits que es gestionen des de l'organisme com ara l'expedició i renovació dels permisos de conduir, la matriculació dels vehicles, els duplicats de permisos o els canvis per modificació de dades relatives al titular del vehicle. El subdelegat del govern espanyol també ha volgut saludar tots els empleats públics de la DGT a Lleida als quals ha transmès «l'agraïment per l'esforç i la dedicació en el dia a dia conscient que sovint les possibles mancances s'han de superar amb la bona voluntat dels funcionaris».


Comentaris

envia el comentari