Catalunya Diari

Les millors empreses de reformes a Lleida

El sector de les reformes integrals a Lleida creix un 2% respecte al 2018 gràcies a preus i pressupostos low cost

Les millors empreses de reformes a Lleida
Les millors empreses de reformes a Lleida. | Cedida

Un estudi realitzat per l’Associació Nacional d’Empreses de Rehabilitació i Reforma (ANERR) estima que cada casa gastarà aquest any una mitja de 750 euros en obres i reformes per a la llar.

El sector de la reforma ha estat un dels sectors més demandats en aquest tercer trimestre del 2019 segons les estadístiques, amb un creixement del 2% respecte a l'any 2018. Això ha motivat a les empreses de reformes a Lleida a adaptar-se als mercats i els nous temps.

La utilització d'eines digitals com pàgines web i les xarxes socials han facilitat la comunicació entre empreses i clients, fent més accessible el sector de la reforma a l’hora de demanar pressupostos per a reformes de la llar. Ara les empreses s’han «digitalitzat» i la mitja de contactes per part dels usuaris a l’hora de sol·licitar un pressupost és de 4 empreses. Això ha fet que les empreses de reformes han d’ajustar més els preus per tal d’arribar a ser més competitius.

D'altra banda, el mercat de venda de l'habitatge també ha tingut un creixement de l'1,3% respecte a les mateixes dates de l'any passat, i això fa que els clients abans de prendre una decisió de compra d’un pis o una casa, vulguin començar amb una reforma integral prèviament a entrar-hi a viure.

Les reformes més demandades a Lleida

Lleida ha canviat molt en els últims anys, i el nombre d'empreses de reformes que han reprès l'activitat ha crescut amb aquests canvis. «Les reformes que més demanen els clients són les reformes integrals a Lleida. Avui dia els propietaris poden adquirir pisos a bons preus de compra i reformar-los de forma integral, ja sigui per a habitatge particular o per al lloguer de vacacional». Aquesta informació ens la facilita l'empresa Reformes Lleida, una de les empreses de reformes a Lleida que més ha crescut en aquest sector pel seu treball de qualitat i la seva política de preus 'low cost', així com una gran activitat online i a les xarxes socials.

«Som molt actius a Internet, el que ha fet que guanyem molta popularitat en línia i el 70% dels nostres clients ens troben a Google i xarxes socials». Aquest és un dels secrets de l'èxit de l'empresa Reformes Lleida, que gràcies a l’ús de les noves tecnologies com xarxes socials o Internet, han ampliat les seves àrees de treball a tota la província: Balaguer, Tàrrega, Mollerussa, Cervera, Alcarràs, Alpicat o zones com Solsona, Guissona o la Seu d’Urgell.

Reformes integrals a Lleida
Reformes integrals a Lleida. | Cedida

Reformes integrals a Lleida

Com ens comentava l'empresa Reformes Lleida i altres empreses de reformes, hem pogut confirmar que el més demandat són les reformes integrals d'habitatge, seguit de les reformes de banys i de les reformes de cuines.

Quin és el cost d’una reforma integral?

Els preus de les reformes i els pressupostos varien molt segons la mida de l'habitatge i els materials que volem seleccionar, però el valor mitjà de mercat està sobre els 26.000 euros segons l'última estadística per a un pis d'uns 90 metres quadrats. El preu més econòmic aniria dels 2.500 euros per la reforma d'un bany, fins als 55.000 euros, per una reforma completa.

Conclusió

Cada vegada els consumidors són més exigents a l’hora de sol·licitar un servei gràcies a la gran oferta que troben a Internet. Un fet que ha obligat a les empreses de reformes a renovar-se i ser més transparents, així com a donar un servei de més qualitat i una millor atenció al públic. La possibilitat de deixar opinions de les empreses a Google ha obligat als negocis online a tenir un alt nivell de qualitat en els seus serveis i una millora de preus.


Comentaris

envia el comentari