Catalunya Diari

Lleida no tindrà firetes, mínim, fins a la Festa Major de Maig

S’ha cregut oportú i prudent posposar-les per la incertesa generada per la Covid-19 i seguir dialogant sobre el model de gestió

Imatge d'arxiu d'unes firetes
Lleida no tindrà firetes a les Festes de la Tardor 2020 | Pixabay

Les festes de la tardor de Lleida no tindran firetes de forma definitiva després de la reunió celebrada recentment entre l'Ajuntament i l'entitat encarregada de representar els empresaris del sector.

El termini de presentació d'ofertes previst en el plec de condicions per a l'adjudicació de les parcel·les del recinte de les firetes, situat a l'antiga Hípica de Lleida, per a la instal·lació d'atraccions i altres activitats, durant el període de les Festes de Tardor 2020, va finalitzar el passat 4 de setembre va finalitzar amb la presentació de només dues ofertes.

En aquest sentit, i segons l'Ajuntament de Lleida, la presentació de només dues propostes feia inviable la celebració de les firetes. Amb posterioritat, l'Ajuntament de Lleida i l'Associació Provincial d'Industrials Firants de Lleida van iniciar una sèrie de converses per intentar celebrar-les, tot i l'entorn d'incertesa generat per la pandèmia de la Covid-19.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Continuar dialogant amb el sector amb relació al model de gestió del recinte

Una vegada analitzada a fons la situació amb el sector, l'Ajuntament de Lleida ha cregut oportú i prudent posposar les firetes fins a les properes Festes de Maig, i continuar dialogant amb el sector amb relació al model de gestió del recinte. L'Associació Provincial d'Industrials Firants de Lleida comprenem la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, i sobretot, agraeix la disposició per part de l'Ajuntament de Lleida a obrir una taula de diàleg pel nou model de gestió del recinte firal.


Comentaris

envia el comentari