Catalunya Diari

Lleida obre les piscines municipals amb cita prèvia i mesures anticovid

La Paeria recorda la importància de banyar-se en espais habilitats per evitar ofegaments

Lleida inaugura l'estiu aquest dijous amb l'obertura de les piscines municipals de Cappont, Balàfia, Pardinyes, la Bordeta i del Secà de Sant Pere. Les piscines del barri dels Magraners encetaran la temporada de bany el 5 de juliol, mentre que no obriran aquest estiu les de Gardeny.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'Ajuntament de Lleida ha establert diverses mesures de protecció i seguretat per la covid-19 a les piscines municipals de la ciutat tal com ja es va fer l'any passat. Des de la Paeria recorden la importància de banyar-se en llocs habilitats com ara les piscines per evitar ofegaments

Pla obert de les piscines de Cappont de Lleida amb una socorrista supervisant els banyistes, el 24 de juny del 2021
Pla obert de les piscines de Cappont de Lleida amb una socorrista supervisant els banyistes | LleidaDiari.cat

Mesures anticovid-19 a les piscines

Per segon any consecutiu, el funcionament als recintes està condicionat per la situació sanitària per la covid-19.

  • L'aforament del recinte està limitat al 70%
  • Per accedir-hi cal reserva prèvia 
  • A la gespa, s'han delimitat parcel·les per a cada banyista o família
  • No es pot fer ús dels vestidors
  • No s'ofereix servei de bar, hamaques o guarda-roba
  • Els tiquets o abonaments s'han de comprar a: piscines.paeria.cat
  • Es pot fer ús dels lavabos amb previ avís als taquillers

D'altra banda, la Paeria ha habilitat dos espais municipals, l'OMAC i el centre cívic de Balàfia, per donar suport a aquelles persones que no puguin fer-ho pel seu compte, segons ha explicat el regidor d'Esports, Ignasi Amor.A més a més, per tal de minimitzar els contagis, enguany, s'han establert en dues franges de quatre hores –l'estiu passat eren de 2.30 hores -, que van de les 11.00 a les 15.00 hores i de les 15.30 a les 19.30 hores. Amb l'entrada, es genera un codi QR que s'ha de mostrar per accedir a la piscina corresponent. Així mateix, s'ha establert un marge de mitja hora entre els dos torns per dur a terme tasques de desinfecció dels espais.


Una de les novetats d'aquesta temporada de bany a les piscines de Lleida és que es poden comprar abonaments de temporada o per diverses sessions. L'entrada individual costa 3,40 euros, i 66,60 euros l'abonament de temporada. Els preus dels abonaments per sessions són de 10,40 euros (5 entrades), 18,40 euros (10) i 29,30 euros (20). Així mateix, s'han establert descomptes per a membres d'entitats esportives, culturals, educatives i de salut.  


Comentaris

envia el comentari