Catalunya Diari

Lleida obre les piscines municipals per a una nova temporada de bany

Les dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes, la Bordeta i les de Raimat es posen en marxa dissabte i el dia 23 ho faran les instal·lacions del Secà, Magraners i Gardeny
Imatge d'arxiu de les piscines del barri de la Bordeta
Imatge d'arxiu de les piscines del barri de la Bordeta | LleidaDiari.cat

Lleida inicia una nova temporada de bany a les piscines municipals amb l'obertura aquest dissabte dia 16 de juny de les piscines dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes i la Bordeta, així com les de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat. Les de Sucs ja van obrir el passat dia 9. A aquestes s'hi sumaran, divendres que ve dia 23 de juny, la resta d'instal·lacions aquàtiques municipals, les dels barris de Magraners, Gardeny i el Secà de Sant Pere.

 

L'horari de les piscines és de 11.00 a 19.30 hores cada dia de la setmana i romandran obertes fins al pròxim 9 de setembre. Les piscines municipals de Lleida van tancar la darrera temporada amb un total de 179.632 usuaris, la xifra més gran registrada en els darrers 8 anys.Els preus de les piscines municipals gestionades pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida es mantenen respecte els anys anteriors.

 

L'entrada individual val 3,30 euros i l'abonament individual de temporada, 65 euros. Hi ha abonaments de cinc entrades, que valen deu euros; abonaments de deu entrades, que costen divuit euros, i de vint, amb un preu de 28,5 euros.

  

  

L'entrada és gratuïta per als menors de tres anys, per als majors de 65 anys (ensenyant el DNI) i per als discapacitats (33% amb acreditació) i per als jubilats (mitjançant document acreditatiu). A més, també hi ha avantatges per a les famílies nombroses i monoparentals, que gaudiran d'una bonificació del 10%, tant en l'abonament de temporada com en els abonaments de cinc, deu i vint entrades. Els abonaments es poden comprar a les instal·lacions de les set piscines municipals. Pel que a les piscines de Sucs i Raimat, que estan gestionades per les mateixes EMD, els preus i horaris són els següents:

 

En el cas de la piscina de Sucs, l'horari fins al 22 de juny és els caps de setmana d'11.00 a 20.00 hores i els dies entre setmana de 15.00 a 20.00 hores. A partir del 23 de juny i fins al dia 11 de setembre serà d'11.00 a 20.00 hores. Els preus de la piscina de Sucs per als adults és de 4,50 euros (dies feiners) i sis euros (dissabtes i festius). Per als nens/es l'entrada és de 3,5 euros (dies feiners) i 4,5 euros (dissabtes i festius). Els abonaments per als socis tenen un cost de quinze euros i, per als que no ho són, de 22 euros (nens/es de sis a disset anys) i 42 euros per als adults. L'abonament quinzenal val 22 euros i el mensual, 37 euros .
 

Pel que fa a la de Raimat, l'horari és d'11.00 a 20.00 hores, fins al final de la temporada el 9 de setembre.Els preus per als socis de l'Associació de Veïns l'entrada d'adults (des dels nou anys) és d'1 euros, per als nens menors de nou anys és gratuït. Els abonaments de temporada per als adults és de 47 euros i jubilats 25 euros. Per als que no són socis: Adults (des dels 9 anys): - Dies feiners: quatre euros - Dies festius: cinc euros. Els Jubilats i nens/es (de 5 a 8 anys): - Dies feiners: dos euros - Dies festius: tres euros. Per als Nens/es (menors de cinc anys) i persones amb discapacitats: Gratuït. Quant als abonaments: el de tota la temporada: 140 euros. Deu dies adults (des dels nou anys): 30 euros. deu dies Jubilats i nens (de cinc a vuit anys): 25 euros.Comentaris

envia el comentari