Catalunya Diari

Obres en diversos carrers de Lleida per impedir de forma definitiva la circulació de vehicles

L'objectiu final és aconseguir una major pacificació del trànsit

Vista general de la ciutat de Lleida. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Mobilitat, Vialitat i Trànsit, ha posat en marxa aquesta tarda les primeres mesures del pla per a poder fer canvis al màxim nombre de carrers possibles, amb la voluntat de donar prioritat al vianant, impedint la circulació de vehicles. Els tres primers carres que es veuen afectats per aquesta mesura de forma definitiva són Isabel II, Ballester i Canonge González. A aquests, s’afegiran altres set més durant el cap de setmana, els quals romandran tallats de forma provisional el dissabte i diumenge, des de les 10.00 a les 21.00 hores. Aquests darrers vials (Joana Raspall, Francesc Macià, avinguda de Madrid, avinguda del Segre, fins a la bàscula municipal; Jaume II, del pont de l’Estudi General al passeig de Ronda; Doctor Fleming, des de Magí Morera al passeig de Ronda, i Enginyer Santi Companys, des del carrer Aubarés fins a Sant Paulí de Nola) es reobriran al trànsit el diumenge a les 21.00 hores.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Des de la Regidoria de Mobilitat, Vialitat i Trànsit s’estudien afegir nous carrers de forma provisional o definitiva, amb la voluntat de poder ampliar aquesta experiència, aprofitant el fet que la desescalada de la crisi sanitària reduirà la circulació de vehicles pels carrers de la ciutat.
 
 
Per una altra part, també s’han desactivat els polsadors dels semàfors, perquè els vianants no els hagin de prémer, quan vulguin travessar el carrer, la qual cosa reduirà la possibilitat de contagi. Aquesta acció s’ha realitzat en els semàfors dels carrers Rovira Roure-Onze de Setembre, Rovira Roure-avinguda de Pinyana, Montcada-avinguda de Pinyana; Copa d’Or-Ll-11, Miquel Batllori-Josep Irla, Cos i Gayon (1r polsador), Pont de Viana-Príncep de Viana, Pont de Viana-Grenyana, Victoriano Muñoz-Camí de Picos, Victoriano Muñoz-Ll-11, Sant Francesc, Pont de Pardinyes-Grenyana, Cementiri, avinguda de Madrid-Tofol, Rovira Roure-Agrònoms i Església de Montserrat. 

Comentaris

envia el comentari