Catalunya Diari

Lleida obrirà 6 piscines municipals a mitjans de juliol amb restriccions d'aforament

Funcionaran les de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i Secà amb torns, cita prèvia i sense vestidors

Alguns dels usuaris de la piscina municipal de Balàfia de Lleida
Lleida obrirà sis piscines municipals a mitjans de juliol amb restriccions d'aforament | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida té previst obrir aquest estiu les piscines municipals de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i del Secà de Sant Pere a partir de mitjans de juliol, complint les mesures de prevenció fixades per les autoritats sanitàries contra la covid-19, que inclouen restriccions d'aforament al 30% i cita prèvia i amb els vestidors i els bars tancats.

S'estableixen tres torns per als usuaris, amb una pausa de 30 minuts entremig per procedir a la neteja de les instal·lacions, que també es repetirà al final de la jornada. Seran d'11 a 13.30 h; de 14 a 16.30 h, i de 17 a 19.30 h. De moment, la Paeria manté el preu de l'entrada de l'any passat, que continuarà sent de 3,35 euros. El calendari d'obertura previst, que queda condicionat qualsevol canvi que es pugui produir en els criteris sanitaris i epidemiològics. Així, les piscines municipals de la Bordeta i Pardinyes obriran del 11 de juliol al 6 de setembre, i les de Balàfia, Cappont, Secà de Pere i Magraners, ho faran del 15 de juliol al 6 de setembre.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La regidoria d'Esports i Activitat Física de la Paeria està actualitzant de forma permanent els protocols sanitaris, en funció de l'evolució de la situació sanitària i la normativa que se'n deriva. A hores d'ara, la previsió és que les piscines funcionin amb un terç del seu aforament habitual, amb cita prèvia i únicament amb els serveis de socorrista, lavabos i dutxes exteriors. Els vestidors romandran tancats i els bars tampoc funcionaran. El sistema per gestionar la cita prèvia s'està acabant d'establir.

Es manté el preu de les entrades

La Comissió Informativa per les polítiques de gestió del Govern Obert, Economia i Participació de l'Ajuntament de Lleida tenia previst tractar aquest divendres una proposta de modificació dels preus de les entrades de les piscines municipals, tenint en compte les limitacions que imposa encara la prevenció enfront de la covid-19, que finalment ha estat retirada de l'ordre del dia.

El motiu és que la modificació de l'ordenança per canviar els preus comporta un període d'exposició al públic de trenta dies, abans de l'aprovació definitiva, que es pot allargar trenta dies més si cal resoldre al·legacions, de manera que no hauria estat a temps per l'inici de la campanya, segons han indicat fonts municipals. D'aquesta manera, segueix vigent el preu fixat en les ordenances fiscals aprovades per aquest any pel ple municipal. L'entrada al recinte costarà 3,35 euros, que segueix sent un dels preus més baixos respecte a altres ciutats pròximes, segons la Paeria.


Comentaris

envia el comentari