Catalunya Diari

Lleida Ocasió ja ha assolit ja el 100% d'ocupació

Els visitants de Lleida Ocasió trobaran una variada exposició de turismes, vehicles industrials, vehicles 4x4, autocaravanes, a més d’equipaments per a vehicles

Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d'Ocasió) ha assolit ja el 100% d'ocupació, quan encara resten tres setmanes per a l'inici del saló. La 23a edició del certamen tindrà lloc del 31 de gener al 2 de febrer als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte firal, amb una oferta de més de 500 vehicles de primeres marques i de totes les gammes i preus.

Els visitants de Lleida Ocasió trobaran una variada exposició de turismes, vehicles industrials, vehicles 4x4, autocaravanes, a més d'equipaments per a vehicles. Tots els vehicles exposats seran d'ocasió i km 0, estaran perfectament revisats i amb garantia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'entrada a la fira és gratuïta

Es tracta de vehicles de primeres marques, amb uns preus que s'adapten a totes les butxaques i pressupostos, i amb les millors facilitats de finançament. L'horari del saló anirà de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. L'entrada a la fira és gratuïta. En el decurs de l'edició passada de Lleida Ocasió es van vendre més de 150 vehicles, amb la presència de visitants de Lleida, Osca, Terol, Tarragona i Barcelona. Segons dades aportades pels expositors, aproximadament un 35% dels vehicles exposats troben comprador al llarg dels tres dies de fira.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari