Catalunya Diari

Lleida Ocasió creix i exposarà 550 vehicles, un centenar més que fa un any

El saló del vehicle de segona mà tindrà lloc a Fira de Lleida entre el 2 i el 4 de febrer amb més expositors i un increment de la superfície del 20%

Imatge d'arxiu de la fira lleidatana
Imatge d'arxiu de la fira lleidatana | LleidaDiari.cat

Lleida Ocasió celebrarà el cap de setmana del 2 al 4 de febrer la seva vint-i-unena edició, que comptarà amb un important creixement i el 100% d'ocupació de l'espai disponible. S'hi podran veure un total de 550 vehicles d'ocasió i km 0, entre turismes, tot terreny i vehicles industrials lleugers, tots perfectament revisats, amb garantia i facilitats de finançament. Són un centenar més que fa un any. La superfície d'exposició serà de 5.960 metres quadrats, un 20% més que en l'edició anterior, mentre que també augmenta el nombre d'expositors fins a un total de 29, un 16% més. L'alcalde i president del patronat de Fira de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest dimecres la presentació de la Fira i ha destacat el bon moment que viu el saló que Fira de Lleida dedica a l'automoció amb «un important creixement» i «un índex molt alt del 88% de repetició dels expositors, que mostra que la fira va anar bé l'any passat». 

El president de l'Associació Provincial d'Empreses d'Automoció, Xavier Freixes, ha aprofitat la presentació de la fira per passar balança de la situació del sector, que acaba de tancar un bon 2017. A Lleida, ha assenyalat, les vendes de turismes i tot terrenys nous van augmentar un 5,9% amb 7.800 unitats venudes, mentre que les d'usats van incrementar-se en un 7%, fins a 21.575 vehicles. El dièsel continua dominant el mercat, tot i que perd terreny amb els cotxes de gasolina i els híbrids i elèctrics, que ja suposen un 5,1% del total.

Lleida Ocasió ocuparà els pavellons 3 i 4, a més de part del recinte exterior. Durant la fira, també se sortejarà una assegurança de vida. La presentació de Lleida Ocasió ha comptat també amb la presència del tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, així com del president de la Cambra de Comerç i de la Comissió Delegada de Fira de Lleida, Joan Simó, del diputat provincial i alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i del director de Fira de Lleida, Oriol Oró.


Comentaris

envia el comentari