Catalunya Diari

Lleida Ocasió supera les expectatives i ven més de 150 vehicles

El 100% dels expositors es mostra satisfet o molt satisfet amb el desenvolupament de la fira i el 90% confirma la seva voluntat de repetir en la pròxima edició

Lleida Ocasió
Imatge de Lleida Ocasió | LleidaDiari.cat

Lleida Ocasió, la Fira del Vehicle d'Ocasió, ha tancat portes diumenge amb molt bones expectatives, segons les dades de l'organització. El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha explicat que el balanç ha estat «força bo», segons es desprèn del nombre de vehicles que s'han anat venent durant els tres dies del certamen, ja que s'ha superat els 150 vehicles, «xifra que es va assolir l'any passat». Oró ha assegurat que «aquestes dades refermen la vitalitat i lideratge de Fira de Lleida a l'hora de dinamitzar en l'àmbit comercial aquest sector, després de quatre mesos de tendència clarament a la baixa».

El director de la Fira de Lleida també ha comentat que «un altre element que mostra el lideratge de Lleida Ocasió és la capacitat d'atracció de públic de comarques i províncies properes com són Osca, Terol, Tarragona i Barcelona». Pel que fa a l'anàlisi del públic que visita el saló, Oró ha destacat que un de cada dos visitants ha arribat a la fira amb la voluntat de materialitzar la compra. «Això es tradueix que entre el 35 i 40% dels vehicles exposats han trobat comprador al llarg dels tres dies de fira», ha comentat.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El 100% del expositors es mostren satisfets

Les enquestes que s'han fet als expositors revelen la importància i la idoneïtat d'aquest saló per al sector. El 100% d'ells es mostren satisfets o molt satisfets amb el desenvolupament de la fira i el 90% confirma la seva voluntat d'exposar en la pròxima edició de 2020. Cal recordar que enguany Lleida Ocasió ha presentat els majors registres dels darrers temps, mantenint la tendència de creixement d'aquests darrers anys. Han participat 30 expositors –un 3,4% més que l'edició anterior–, distribuïts en una superfície d'exposició de 5.960 metres quadrats nets.

Del total d'expositors, el 71% eren de Lleida ciutat i el 29%, de la resta de la demarcació lleidatana. El saló ha posat a la venda uns 550 vehicles de primeres marques (turismes, 4x4, vehicles industrials i autocaravanes) i de totes les gammes i preus, a més d'equipaments i complements.


Comentaris

envia el comentari