Catalunya Diari

Lleida Ocasió ven al voltant de 140 cotxes en 3 dies

Lleida Ocasió ven al voltant de 140 cotxes en 3 dies| Redacció - Fotografia: L. BielaPel que fa als visitants, el regidor de Comerç de l'Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, ha explicat que s’estima un volum superior al 5% respecte a l’any passat, "fet que contribueix a que aquest saló es consolidi com a referent del sector en el territori". El regidor també ha comentat que "tot i que la venda de vehicles nous ha baixat, la de cotxes de segona ma s’ha mantingut i fins i tot està pujant respecte a d’altres edicions, tal i com es demostra en el balanç d’aquest saló. És un sector que, malgrat les circumstàncies, està passant per un bon moment".

Peris ha volgut recordar la necessitat de conscienciar els compradors de fer les transaccions a concessionaris i tallers autoritzats per tal de tenir les màximes garanties en la compra-venda. També ha recordat que "un dels principals problemes a que s’enfronta el sector és la dificultat d’accés al crèdit per part dels consumidors".

Per la seva banda, el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha explicat que els expositors s’han mostrat força satisfets amb el volum d’operacions d’enguany i amb l’afluència de públic i ha manifestat la seva satisfacció davant del nombre de vendes que s‘ha assolit enguany.

Lleida Ocasió ha comptat en aquesta setzena edició amb 26 empreses expositores que oferien una amplia gamma de vehicles revisats i amb garantia, amb preus per a tots els pressupostos i facilitats de finançament. El saló ha ofert una exposició de 364 vehicles (turismes, vehicles 4x4, furgonetes, camions lleugers, caravanes, autocaravanes i scooters) amb preus que han anat dels 3.000 euros d’un turisme petit als 230.000 euros d’un Mercedes Gaviota model SLS 6.3. Entre les novetats de l’edició d’enguany ha destacat un espai dedicat als scooters per a persones amb problemes de mobilitat –persones grans o amb discapacitat lleugera– que ha presentat la firma lleidatana Mecanocamp.


Comentaris

envia el comentari