Catalunya Diari

Lleida organitza un curs per abordar el tractament del càncer de pròstata

La formació utilitza models de simulació avançada i models animals

Imatge d'experts en urologia
Imatge d'experts en urologia | LleidaDiari.cat

El Centre Ciència i Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA) de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) acull, els dies 28 i 29 d'octubre, el Curs Integral de l'Abordatge en el Tractament del Càncer de Pròstata i les Complicacions d'Incontinència Urinària després de la Cirurgia.

El curs està organitzat pels professionals del Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) i coordinat pel referent clínic de la Unitat del Càncer de Pròstata, David Garcia Belmonte, i pel referent clínic de la Unitat de Via Urinària Superior, Jaume Pelegrí Gabarró.

La formació es divideix en sessions teòriques i pràctiques

La formació, dirigida a deu metges especialistes en Urologia, es divideix en sessions teòriques i pràctiques amb l'objectiu que els alumnes adquireixin els coneixements teòrics i pràctics per a l'abordatge integral del pacient amb càncer de pròstata.

En finalitzar el curs, l'alumne serà capaç de conèixer el funcionament correcte i l'ergonomia dels aparells que s'usen en cirurgia laparoscòpica i d'abordar el maneig intraoperatori de les complicacions potencials de les intervencions quirúrgiques laparoscòpiques bàsiques en urologia. Com és habitual, al centre CREBA la formació utilitza models de simulació avançada i models animals amb una metodologia eminentment pràctica, centrada en l'alumne.

Imatge d'experts en urologia
Imatge d'experts en urologia | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari