Catalunya Diari

Lleida pintarà missatges positius en diversos passos de vianants de la ciutat

La iniciativa vol transmetre ànims a la ciutadania arran de la crisi sanitària

Un pas de vianants desgastat al barri tarragoní de l'Albada
Imatge d'arxiu d'un pas de vianants desgastat. | TarragonaDigital

LleidaJove, la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions de l'Ajuntament de Lleida, està buscant missatges constructius i positius per pintar-los en els passos de vianants de la ciutat. La iniciativa s'ha batejat amb 'Fem el pas. Art urbà', i pretén ser un projecte de creació artística i participatiu, obert a la ciutadania, perquè puguin fer arribar els seus missatges. El projecte ha sorgit per donar suport a la població amb missatges de superació arran de la pandèmia del coronavirus. Alhora també vol promoure la participació ciutadana i fomentar la creativitat amb missatges solidaris i de respecte amb les persones, els animals i el planeta.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

LleidaJove ha organitzat el concurs amb l'objectiu de reproduir 15 missatges en els passos de vianants de diferents barris per llegir-los i compartir-los amb els seus veïns i veïnes. Els passos es pintaran els mesos de juliol i agost a través d'una activitat de l'Agenda Jove d'estiu 2020, i cada missatge anirà acompanyat d'una icona gràfica que identificarà les creacions del projecte.

Cada participant podrà presentar un únic missatge amb un màxim de 60 caràcters, espais inclosos. Han de ser en català, creacions pròpies i la temàtica centrada a donar suport i ànims a la ciutadania.

El termini màxim per enviar les participacions és el dilluns 22 de juny. Un jurat serà l'encarregat de fer la selecció final, que es donarà a conèixer l'1 de juliol, a través del mateix canal de comunicació utilitzat per enviar la proposta. En el projecte també hi col·labora l'Estudi Creatiu CactusSoup.


Comentaris

envia el comentari