Catalunya Diari

Lleida posa en marxa un grup de suport al dol perinatal

S'ha detectat la necessitat urgent de posar en marxa un projecte transversal entre l'ASSIR de Lleida i l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Imatge de les professionals dels servei | LleidaDiari.cat

El servei d'Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) de Lleida ha posat en marxa aquest novembre un grup de suport al dol perinatal, amb l'objectiu de millorar l'atenció a les famílies en procés de dol per la mort d'un nadó durant la gestació o en els primers dies de vida.

Les sessions es van iniciar el 28 de novembre i tenen lloc de forma quinzenal, de 12.00 a 13.30 hores, al local sociocultural de Mollerussa (Av. Generalitat, 14). L'atenció grupal està liderada per dues llevadores, referents en dol perinatal, que estan en procés continu de formació específica per tal d'oferir un servei de qualitat a les famílies que el necessiten.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'ha detectat la necessitat urgent de posar en marxa un projecte transversal

L'entrada en vigor del nou Protocol de seguiment de l'embaràs a Catalunya ha incorporat algunes novetats. Una d'elles és el seguiment durant l'embaràs i el postpart del benestar emocional de la mare, que suma importància a la salut mental perinatal. Entre els canvis i novetats incorporats al Protocol, s'ha detectat la necessitat urgent de posar en marxa un projecte transversal entre l'ASSIR de Lleida i l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova per tal de prestar una millor atenció, que sigui integral i contínua, a les famílies que pateixen un procés de mort perinatal.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari