Catalunya Diari

Lleida acull la presentació d'aquest congrés de periodistes d'Osca

Les temàtiques que protagonitzaran les jornades seran la relació entre Twitter i el periodisme i el tractament de la violència de gènere, entre altres

El director del congrés Fernando García Montgay, ha presentat aquest matí juntament amb en Rafa Gimena, president del CPC Lleida la XXII edició del Congrés de Periodisme d'Osca que es durà a terme els dies 3, 4 i 5 de novembre.

Les temàtiques que protagonitzaran les jornades seran la relació entre Twitter i el periodisme, el tractament de la violència de gènere o la fugida de periodistes de l'Amèrica Llatina. Aquest congrés té com a principal objectiu fer reflexió, anàlisi, debat, coneixement i formació entorn de la transformació digital que viu el periodisme en el segle XXI.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El director Fernando García Montgay ha agraït l'oportunitat de presentar als periodistes catalans la XXII edició de la trobada professional. Per la seva banda, Rafa Gimena ha destacat la importància i referència professional que suposa aquest congrés per a tots els periodistes de parla hispana a Espanya i Amèrica.

Imatge dels presidents dels periodistes d'Osca i Lleida
Lleida acull la presentació d'aquest congrés de periodistes d'Osca | LleidaDiari.cat

Combinarà el format virtual i presencial en horari de tarda

L'edició d'enguany combinarà el format virtual i presencial en horari de tarda. Les ponències de l'edició anterior es poden recuperar a través del canal de YouTube de les jornades. Les jornades del congrés seran a la tarda per coincidir amb les hores matinals de molts països llatinoamericans. Grans seguidors del congrés de manera online.

El col·legiat i director de La Vanguardia, Jordi Juan, inaugurarà unes jornades que comptarà amb la participació de periodistes com Ignacio Escolar, Andrea Ropero o Pedro Vallín. Destaquem la taula rodona 'Twitter: Periodismo o addicción' amb la participació del col·legiat Alberto Gómez, on s'abordarà la relació d'aquesta xarxa social amb els periodistes. Els inscrits també podran assistir als tallers: 'Cómo dar noticias de mal tiempo sin necesidad de ahogarte', 'Crónica personal', 'Comunicación científica' o 'Periodismo narrativo'.

L'aforament del congrés s'ha vist reduït per la situació sanitària. Els membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya poden assistir-hi presencialment per 50 euros (28,57% de descompte sobre l'entrada general) i virtualment per només 20 euros. Per gaudir del descompte caldrà adjuntar una còpia del carnet col·legial.


Comentaris

envia el comentari