Catalunya Diari

Lleida promociona la seva oferta turística a Düsseldorf

Lleida promociona la seva oferta turística a Düsseldorf| Redacció - Fotografia: Diputació de LleidaEntre les novetats que s’hi presentaran destaca el catàleg amb l’oferta catalana de les empreses que formen part del Club de Productes de Turisme Actiu i Natura i que ha estat editat per l’Agència Catalana de Turisme. Entre les ofertes que inclou el catàleg hi figuren diverses empreses lleidatanes.

El mercat alemany representa un 8% del turisme estranger que visita les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, xifra que s’incrementa fins al 10% si parlem dels turistes alemanys que visiten el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, segons les dades de l’any 2011 del mateix Parc. El turisme estranger a les comarques lleidatanes representa gairebé un 15% del total, essent França el primer mercat emissor amb un 33%, seguit del procedent del Benelux amb un 20% i en tecer lloc Alemanya amb un 8%.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, mitjançant els CPT’s d’Alemanya i l’Agència Catalana de Turisme, és present cada any en diferents fires i accions promocionals que tenen lloc a Alemanya, donada la importància que el mercat germànic té per al sector turístic de la demarcació de Lleida. A més, també participa en l’organització de viatges de familiarització amb periodistes i turoperadors alemanys destinats a donar a conèixer les comarques lleidatanes. D’altra banda, cal destacar també que la premsa germànica ha tractat en diverses ocasions l’oferta turística lleidatana, tal i com ho testimonia el Premi Turístic Internacional 'Pica d’Estats' que convoca anualment el Patronat de Turisme. Anualment el premi rep un bon nombre de treballs procedents dels mitjans de comunicació d’Alemanya i en diverses ocasions han estat guardonats en la categoria d’Internacional, tal i com ha succeït en la darrera edició amb el documental 'Viure sobre els núvols. Un monestir al Pirineu', emès pel canal de televisió francoalemany Arte.

La fira TourNatur d’Alemanya és la tercera acció promocional en l’àmbit internacional que ha dut a terme durant aquest mes d’agost el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Les altres dues accions han anat destinades al Principat d’Andorra, del 14 al 19 d’agost, amb un punt informatiu situat al supermercat Punt de Trobada, i al Regne Unit, del 17 al 19 d’agost, amb la participació directa a la fira d’ornitologia British Birdwatching, que va tenir lloc a la localitat de Rutland.Comentaris

envia el comentari