Catalunya Diari

Lleida recapta donacions per a La Marató amb un esmorzar solidari

L'activitat ha tingut lloc al pàrquing dels serveis territorials del Departament de Salut a Lleida

Imatge de l'esmorzar a favor de La Marató a Lleida
Imatge de l'esmorzar a favor de La Marató a Lleida | LleidaDiari.cat

Per tercer any consecutiu, avui, 9 de desembre, la Regió Sanitària Lleida ha organitzat un esmorzar solidari per a recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries sota el lema 'Minories que fan una majoria'. 

Com en l'edició anterior, l'esmorzar solidari, casolà i saludable s'ha obert a la comunitat de veïns, a la ciutadania en general i als comerços i entitats de la zona. Per aquest motiu, l'activitat ha tingut lloc al pàrquing dels serveis territorials del Departament de Salut a Lleida, per facilitar l'accés a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb la causa.

Pastissos casolans dolços i salats

Una trentena de voluntaris del Departament de Salut a Lleida han participat en la logística i organització de l'acte i han aportat pastissos casolans dolços i salats que es podien degustar a canvi d'un donatiu totalment íntegre per a La Marató. També s'han ofert fruits secs i fruita fresca, tot de quilòmetre 0, i diverses begudes, mantenint així les recomanacions del Departament de Salut pel que fa a l'alimentació saludable i de proximitat.

Imatge de l'esmorzar a favor de La Marató a Lleida
Imatge de l'esmorzar a favor de La Marató a Lleida | LleidaDiari.cat

Voluntaris del Departament de Salut i d'altres entitats han informat les persones interessades del funcionament de l'esmorzar així com dels ingredients que s'han utilitzat en els pastissos per tal d'assabentar als consumidors en cas d'al·lèrgies i intoleràncies. El menjar sobrant s'ha fet arribar a un menjador social. L'organització ha anat a càrrec del CatSalut i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), amb la col·laboració de tots els professionals del Sistema de Salut de Catalunya a Lleida. També hi han col·laborat, aportant productes, les empreses Plusfresc, Fruits de Ponent, IberVending, Jaiak i Serhs.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari